![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Auzi acolo,urina.Stau si ma intreb oare sa plang sau sa rad?
Caci trei sunt care marturisesc in cer:Tatal,Cuvantul si Sfantul Duh,si Acestia trei UNA sunt.http://www.youtube.com/watch?v=eAQhw...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=7ERVv...eature=related |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Slava TAINELOR TALE datatoare de viata si infricosatoare,DOAMNE!
Caci trei sunt care marturisesc in cer:Tatal,Cuvantul si Sfantul Duh,si Acestia trei UNA sunt.http://www.youtube.com/watch?v=eAQhw...eature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=7ERVv...eature=related |
|
|||
|
|||
![]()
@vultur77
Se putea sa nu sari si tu,mai inteligentule, sa arunci cu niste pietre?? Raspuns: NU SE PUTEA!!! PS- am uitat sa pun ghilimele.Pune-le tu unde crezi ca se potrivesc! |
|
||||
|
||||
![]()
Nu inteleg de ce atata valva cu spusele Melissei????
Fata a spus ce stie,ce i s-a spus anterior si chiar de catre un calugar!!! Drept sa spun,si eu si intrega noastra familie stim acelasi "remediu"pt lucrurile care par necurate,cat si evitarea atingerii lor directe(nu stiu nici macar cat este de eficace,dar sunt sigura ca am auzit aceasta). Exista farmece si vraji cat cuprinde,uitati-va pe internet,sunt site-uri si bloguri unde gasiti modalitati si lucruri trebuincioase farmecelor si vrajilor! Bineinteles ca farmecele nu se prind de aceia care sunt spovediti si impartasiti saptamanal,care traiesc in curatie si rugaciuni...dar pt cei care nu"beneficiaza"de scutul ocrotitor al credintei? Ideea este sa anulezi vraja,sa o dezamorsezi cu urina,sa o indepartezi de tine,casa,familie si te apuci serios de rugaciuni,tamaiat casa,participari la Sf.Maslu,Liturghii,urmat o viata in curatie.Oricat de credinciosi am fi si cat de de mare ar fi gradul spiritualitatii noastre nu este ideal sa te joci cu lucruri din astea si sa-l ispitesti pe cel necurat,spunandu-ti ca pe mine nu ma ajunge nimic,eu sunt al mai credincios...Dvs daca ati gasi ceva necurat in casa,ati da navala sa va atingeti de obiectul vrajit,sa iscoditi necuratiile?sa faceti experimente de intamplari inedite??Nu este mai nimerit sa stati aproape de necuratii,adica sa evitati sa atingeti asa ceva??? Ce sfat rau este in aceasta??? Mai bine aveti atitudinea lui"Doamne apara si pazeste!"decat a lui"eu sunt deja Sfant!"
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]()
Daca suntem nedespartiti de Hristos, vom fi feriti de toata primejdia diavoleasca. Trebuie doar sa-L chemam cu credinta, si El ne va ajuta. Harul Sau ne va ocroti de toata reaua-intamplare. Sa avem incredere mare in Dumnezeu si nu vom fi dezamagiti; de vom implini voia Lui, diavolul nu va avea drepturi asupra noastra.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In alta ordine de idei,obiectele purtatoare de farmece trebuie sa aiba unele particularitati,nu sunt doar simple obiecte,ca batista in cauza!Obiectele"fermecate" sunt transformate in procesul vrajilor,sunt manjite,arse,rupte,murdarite,au urme de necuratii sau sunt o adunatura de alte obiecte(funii,ate,fire de par,fragmente de unghii,diverse...). Asa cum spuneam,o simpla batista ramane o simpla batista
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Acum daca ai spus ca stiati si voi de acest "remediu", e clar ca o sa primesti si tu niste remarci pline de "har",chiar daca vor fi nerostite, dupa atitudinea ta ferma:-))..Plus ca atunci cand sari sa aperi pe cineva, sigur o iei din nou..chiar si cu un gand nescris! Dar iubirea ( care circula intre noi doua in acest caz) face ca acele ganduri sa revina la emitator( efect de bumerang)..si unii se mai mira ca au momente cand ii doare sub centura! Pupici ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Mântuitorul ne păzește de cel rău, ne vindecă, dar ne spune: „Du-te și să nu mai păcătuiești, ca să nu ți se întâmple mai rău” (Ioan 5:14) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Am mai auzit ca se ard sau se arunca intr'o apa. Citat:
Crestinii numiti "de duminica", care tin mai mult la obiceiuri si la rusinea lumii, sa nu creada ca este de ajuns. Cunosc un om care a patimit multe rele, desi tinea toate posturile, zilele de sarbatoare, se spovedea si se impartasea. Avea insa ura fata de cateva persoane. Deci... o portita care a facut parca de prisos toata lucrarea sufleteasca. A ingaduit Domnul poate spre o mai buna venire in fire, spre o vindecare a sufletului.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
despre vraji, farmece | sadiy | Generalitati | 7 | 11.10.2011 11:49:26 |
despre farmece | allexandraaa | Generalitati | 22 | 11.12.2010 13:44:39 |
Despre farmece si vrajitorie | strajeru | Secte si culte | 0 | 26.11.2007 02:18:15 |
Despre vrajitorie ,farmece, astrologie | cozia | Generalitati | 0 | 04.02.2007 22:40:42 |
|