Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 05.04.2011, 21:54:06
Melissa
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de vultur77 Vezi mesajul
Pe zi ce trece ma uimesti tot mai mult.Eram sigur ca nu o sa poti trece pe langa'' rama din carlig''.Te-as intreba (asta doar daca imi promiti ca esti calma si nu te agiti prea tare),cum ramane cu proprile tale cuvinte,ceva de genul'' aici discutam idei''? Sau crezi cumva ca e bine sa te contrazici pe tine insuti? PIETRELE,DRAGA SURIOARA SUNT DOAR IN CAPUL TAU! CE bine ar fi daca te-ai debarasa de ele,asa am putea discuta mai civilizat!

Acuma,asa intre ghilimele,chiar ti-a zis un calugar sa facem ceva pe ele de vraji???????!!!!!!!! Ca vezi tu,am avut si eu discuti asemanatoare cu cativa calugari,si mi-au zis:sa le ingropam si daca am pus mana pe ele sa ne spalam cu apa sfintita...chesti de genul,dar de ceea ce ai pomenit tu nu prea am auzit si chiar imi vine sa rad,dar daca tu zici am sa incerc sa ma informez mai bine poate imi scapa ceva.

P.S-DACA MA SIMTI CA PE UN GHIMPE IN SPATELE TAU,MI-AS DORI SA NICI NU IMI RASPUNZI LA INTREBARE,dar in acelasi timp pe viitor incearca sa NU mai imi trimiti raspunsuri,caci pot sa iti demonstrez ca tu esti cea care a postat SUB mesajele mele!SAU DACA CREZI CA POTI SA FI CALMA SI PUTIN MAI IUBITOARE,ASTEPT RASPUNSUL TAU. FIE CA DUMNEZEU SA NE LUMINEZE MINTILE!!!
Mah baiete mah, esti muuult mai inteligent decat credeam!!!
Reply With Quote

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
despre vraji, farmece sadiy Generalitati 7 11.10.2011 11:49:26
despre farmece allexandraaa Generalitati 22 11.12.2010 13:44:39
Despre farmece si vrajitorie strajeru Secte si culte 0 26.11.2007 02:18:15
Despre vrajitorie ,farmece, astrologie cozia Generalitati 0 04.02.2007 22:40:42