![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
Ioan 1
11. Întru ale Sale a venit, dar ai Săi nu L-au primit. Geneza 15:1 Capitolul 15 1. După acestea, fost-a <b>cuvântul</b> Domnului către Avram, noaptea, în vis, și a zis: "Nu te teme, Avrame, că Eu sunt scutul tău și răsplata ta va fi foarte mare!" Deci Cuvantul lui Dumnezeu adica IIsus a fost la Avram mai tarziu denumit Abraham. Ia sa vedem ce se intampla: Capitolul 15 1. După acestea, fost-a <b>cuvântul</b> Domnului către Avram, noaptea, în vis, și a zis: "Nu te teme, Avrame, că Eu sunt scutul tău și răsplata ta va fi foarte mare!" 2. Iar Avram a răspuns: "Stăpâne Doamne, ce ai să-mi dai? Că iată eu am să mor fără copii și cârmuitor în casa mea este Eliezer din Damasc". 3. Apoi Avram a adăugat: "De vreme ce nu mi-ai dat fii, iată sluga mea va fi moștenitor după mine!" 4. Și îndată s-a făcut cuvântul Domnului către el și a zis: "Nu te va moșteni acela, ci cel ce va răsări din coapsele tale, acela te va moșteni!" 5. Apoi l-a scos afară și i-a zis: "Privește la cer și numără stelele, de le poți număra!" Și a adăugat: "Atât de mulți vor fi urmașii tăi!" Ia auzi, Avraam era fara copii si IIsus i-a promis copii cat stelele cerului . Astia sunt copiii promisi de CUVANTUL LUI DUMNEZEU. Ia sa citim inca odata Ioan 1:11 Ioan 1 11. Întru ale Sale a venit, <b>dar ai Săi nu L-au primit.</b> Copiii sai nu l-au primit s-ar parea. Nu toti caci unii apostoli si multi oameni l-au primit. Last edited by spre_rasarit; 10.04.2011 at 17:43:37. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Lupta grea | tigerAvalo9 | Generalitati | 71 | 16.08.2011 21:22:54 |
Lupta noastra | Florin-Ionut | Pocainta | 21 | 28.10.2010 21:22:07 |
Lupta pasiva vs. lupta activa | catalin755 | Generalitati | 22 | 28.06.2010 16:35:42 |
lupta cu cancerul | mirela.b | Umanitare | 16 | 16.01.2009 14:05:49 |
LUPTA SPIRITUALA | roseliana | Vrajitoria | 2 | 15.03.2008 12:54:03 |
|