![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
@camilB: Știi "Tatăl nostru"? Ce înțelegi tu din "facă-se voia Ta"?
|
|||
|
|||
![]()
In orice caz nu cred ca un viol posibil vine din voia lui Dumnezeu....Si da stiu ca Tatal Nostru care este in Cer nu doreste raul nimanui! Nimanui!
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Este cea mai mare enormitate pe care am auzit-o. Sa spui in cazul unui viol: a fost voia lui Dumnezeu. Este adevarat ca Vechiul Testament ne prezinta multe astfel de "vointe", dar am pretentia ca de atunci am evoluat in gandire. Macar putin, atat cat sa putem spune ca un Dumnezeu adevarat nu ar accepta niciodata asa ceva. PS: Daca tot este "voia" Domnului, violatorul ce este? Un mesager divin? |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
M-am trezit. Am niște cratime în plus. Vrei?
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nu strica niciodaca
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Lasand la o parte cazurile discutabile pentru ce este totusi permis avortul in cazul in care copilul nu are malformatii genetice si nici nu este rodul unui viol,cum se intampla la majoritatea avorturilor?
Nu sunt deloc umane aceste legi care permit avorturi in cazurile fara probleme,dracii au inselat pe unii sa le dea. E destul de clar ca fatul are viata,exista nasteri premature la 6 luni chiar si copii aceia sunt persoane umane. Aceste legi care permit avortul in cazuri in care fatul nu are nimic vin in contradictie cu legile care zic ca nu e voie sa ucizi un cetatean al statului. Acum poate ma insel eu si legile in vigoare in statele europene nu permit avortul in cazul in care fatul este sanatos. Eu am zis ca daca ar fi asa,ar fi ciudat si s-ar contrazice cu legea de zice ca nu ai voie sa ucizi.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
La fel si in cazul unui viol, nu putem spune ca aceasta a fost voia Domnului. Parintele profesor Coman spune ca nimic nu se petrece fara ingaduinta lui Dumnezeu. Daca suntem de acord cu afirmatia lui, inseamna ca si violul a fost posibil pentru ca Dumnezeu a ingaduit sa se intample asta. La prima vedere pare absurd, dar sa nu uitam ca judecata noastra nu este asemanatoare cu cea a lui Dumnezeu. De multe ori Dumnezeu ne cheama la Sine intr-un mod contrar asteptarilor noastre. Dar sa nu se inteleaga ca doresc ca oamenii sa fie chemati prin asa situatii nefericite spre Dumnezeu. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Radiestezie pro sau contra? | mirabela | Generalitati | 52 | 26.07.2012 14:32:28 |
Despre avort... | amatyyy | Homosexualitatea | 173 | 23.09.2011 11:37:36 |
Solutie contra avort! | ladyanda | Generalitati | 44 | 24.12.2010 19:13:14 |
|