![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
nu dragelor.. am zis asa ca nu stiu sigur ce e, caseta sau cd.
![]() insa, la o catedrala in manhattan este o toaca adevarata ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai ce rost are? Scopul clopotului sau/si a toacei nu este neaparat de a infrumuseta acustic un spatiu, ci de a da de veste pe intregul teritoriu al parohiei ca slujba va incepe in curand. Asa, ca sa ascultam clopotul pe un CD....:D :D
|
||||
|
||||
![]()
Pai sigur are rost, ca nu asculam CD-ul in privat, ci pe statia de amplificare. E ca si cum ar fi un clopot adevarat.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Spun eu: SMS-urile ar fi mai eficiente. :D
|
||||
|
||||
![]()
Banuiesc ca exista aprobare pentru statie. Dar s-ar putea sa ai dreptate in ceea ce priveste eficienta sms-urilor.
Apropo, abia acum observ... de cand ai trecut la catolici ? |
|
||||
|
||||
![]()
Practic se va intampla incepand de Duminica Mare. Dar am zis sa fiu cinstita in discutiile de pe forum si pana atunci.
|
||||
|
||||
![]()
Da, nu pot sa spun ca ma bucur, nici ca te felicit. Nu stiu ce te-a determinat sa faci asta (sper ca nu departarea de tara sau de episcopiile ortodoxe) dar, sper sa revii intr-o buna zi la Ortodoxie. Doamne ajuta !
|
|
||||
|
||||
![]()
Dar careg-i cauza, pricina , schimbarea, întorsătura, trădarea ASTA ?
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care este sfatul tau pentru mine,pentru ceilalti,pentru toti forumistii? | tigerAvalo9 | Generalitati | 84 | 05.09.2011 08:32:49 |
Ingerul pazitor,pentru toti oamenii sau numai pentru crestini? | mihailt | Generalitati | 45 | 12.11.2010 18:46:27 |
Grup de rugaciune pentru neputintele noastre si pentru tara. | dorinastoica14 | Rugaciuni | 186 | 29.09.2010 22:45:09 |
O intrebare pentru teologi sau pentru cei care cunosc | Delirul | Generalitati | 7 | 21.02.2010 19:51:02 |
|