![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||||||
|
|||||||
![]() Citat:
Citat:
Citat:
Ati recunoscut ca atat timp cat ati fost in exil nu v-ati omorat prea mult sa frecventati biserica ortodoxa chiar si inainte sa incepeti sa frecventati pe cea catolica si chiar si asa ati gasit lucrul asta costisitor iar de vreo bucurie ca ati avut totusi sansa si posibilitatea sa faceti asta, n-am auzit. Fiecare trage de aici ce concluzii doreste.. Citat:
E trist totusi ca ea are si o limita. Citat:
Insa de la cineva care totusi a fost ani buni in Biserica si considera ca n-a fost tocmai un spectator pasiv (sau ne placem sa credem) gestul este greu de inteles ca o alegere spirituala fericita. Practic, imposibil am putea spune. Va intelegem alegerea (chiar daca diferit de cum o intelegeti dumneavoastra), ceea ce e mai important o respectam (nici nu putem face altfel) si deci cred ca ne puteti intelege la randul dvs. si atitudinea noastra, avand la baza o alegere cu totul si cu totul diferita. Deci esential este sa ne respectam reciproc alegerile chiar daca nu suntem de acord cu ele. Si ca sa nu ne mandrim, trebuie sa recunoastem: daca am trece prin incercari similare si am lua decizii similare poate si noi am ajunge la aceleasi decizii gresite, important este ca toata aceasta discutie sa serveasca altora care se cred bine infipti in ortodoxie, ca lectie despre ce NU trebuie facut pentru a ajunge acolo. Citat:
Am spus: 1. Sa va rugati specific pentru aceasta chestiune sa va lumineze Dumnezeu, dar nu ca cineva care se considera deja aprioric luminat de Dumnezeu, aceasta convingere primind-o nu intr-o biserica ortodoxa ci intr-una romano-catolica 2. Sa-mi spuneti daca in urma acestei rugaciuni ati plecat cu sufletul impacat de acolo. Citat:
Eu cred ca timpul va lamuri aceste aspecte, sa dea Dumnezeu ca unele afirmatii mai in gluma mai in serios sa nu se adevereasca. |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cardul De Sanatate Cu CIP RFID 666 Devine Obligatoriu De La 1 Ianuarie 2013 | myself00 | Generalitati | 1 | 03.01.2013 21:37:21 |
Teoria Big-Bang-ului il exclude pe Dumnezeu din Creatie | neica_nimeni_altul | Teologie si Stiinta | 59 | 27.11.2012 12:25:23 |
Viteza forumului | sophia | Reguli generale de utilizare a forumului | 4 | 02.08.2012 14:03:02 |
Papa: Dumnezeu s-a aflat in spain spatele Big Bang. Universul n-a aparut intamplator. | Eugen7 | Teologie si Stiinta | 15 | 09.01.2011 17:42:36 |
Trapeza - locul unde hrana devine rugaciune | adrian35 | Intrebari utilizatori | 8 | 07.05.2010 18:36:35 |
|