![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Pai eu am nevoie sa fiu corectata! Eu am invatat multe despre Dumnezeu ca la randul meu sa-i invat pe nepotii mei care vor sa stie in primul rand cum se scrie Dumnezeu. O sa le spun ca se scrie asa: Dz.eu. E mai usor. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Spusesem dealtfel sa trecem peste aceste mici greseli, nu sa ni le insusim si sa le dam mai departe generatiei mai tinere. Sa ne traiasca nepoteii si sa ajunga oameni credinciosi! Hristos a inviat! |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Am fost un pic rautacioasa si acum imi pare rau... Eu il apreciez pe domnul Zaharia. Printre barnele din ochii mei mai vad si cate un pai in ochii altora... Oricum, multumesc pentru blandetea cu care m-ati sfatuit! |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Romania pierde si rezervele de LIGNIT si ANTRACIT. | hydro314 | Generalitati | 3 | 22.08.2012 15:28:04 |
| Se poate pierde mantuirea? | lacrimi | Din Vechiul Testament | 38 | 10.05.2010 18:32:04 |
| In ce conditii se poate pierde sau ceda parohia? | sophia | Preotul | 3 | 27.10.2009 00:34:58 |
| Teama de schimbare sau... | silverstar | Generalitati | 0 | 12.12.2008 09:30:18 |
| Mi-e teama... | bridezilla | Preotul | 74 | 29.12.2007 16:34:39 |
|
|