![]() |
![]() |
|
|
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sunt sigura ca nu sunt prima care se leaga de acest lucru, insa nu ma pot abtine. Va rog sa ma iertati daca vreti, daca puteti... Apreciez cuvintele de invatatura pe care ni le dati, chiar si criticile sunt binevenite pt ca ne mai smerim suportandu-le... Dar este izbitoare intelepciunea cuvintelor pe care le scrieti cu prescurtarea numelui Dumnezeu!. Din ce motive scrieti D.zeu sau Dz.eu ??? Va este lene sa scrieri DUMNEZEU? sau credeti ca nu conteaza? Conteaza daca scriem Iisus sau Isus... ori Hristos sau Cristos. Nu? Dumneavoastra trebuie sa stiti. Toata incarcatura duhovniceasca din cele ce scrieti se pierde la vederea modului in care scrieti numele lui Dumnezeu. Acum astept sa ma puneti la punct. Merit! |
|
|||
|
|||
![]()
Din graba, evident! Sa incercam sa trecem peste aceste mici greseli, caci sunt sigura ca fratele Zaharia stie sa scrie si Dumnezeu si Iisus Hristos.
Sa-i corectam in primul rand pe cei, care au nevoie sa fie corectati. Iertare! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Pai eu am nevoie sa fiu corectata! Eu am invatat multe despre Dumnezeu ca la randul meu sa-i invat pe nepotii mei care vor sa stie in primul rand cum se scrie Dumnezeu. O sa le spun ca se scrie asa: Dz.eu. E mai usor. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Va multumesc pt. cuvintele sincere ; nu sunteti prima , este adevarat, dar sper sa fiti ultima , deoarece de acum inainte am sa scriu Dumnezeu asa cum se cuvine . Multumesc pt. gindul bun si inima sincera ! Era o carenta a mea datorata grabei !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
De fapt, eu va multumesc! Citesc cu placere tot ce scrieti si va apreciez! Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Spusesem dealtfel sa trecem peste aceste mici greseli, nu sa ni le insusim si sa le dam mai departe generatiei mai tinere. Sa ne traiasca nepoteii si sa ajunga oameni credinciosi! Hristos a inviat! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ma alatur dumneavoastra cu aceleasi ganduri! Doamne ajuta! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am fost un pic rautacioasa si acum imi pare rau... Eu il apreciez pe domnul Zaharia. Printre barnele din ochii mei mai vad si cate un pai in ochii altora... Oricum, multumesc pentru blandetea cu care m-ati sfatuit! |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Romania pierde si rezervele de LIGNIT si ANTRACIT. | hydro314 | Generalitati | 3 | 22.08.2012 14:28:04 |
Se poate pierde mantuirea? | lacrimi | Din Vechiul Testament | 38 | 10.05.2010 17:32:04 |
In ce conditii se poate pierde sau ceda parohia? | sophia | Preotul | 3 | 26.10.2009 23:34:58 |
Teama de schimbare sau... | silverstar | Generalitati | 0 | 12.12.2008 08:30:18 |
Mi-e teama... | bridezilla | Preotul | 74 | 29.12.2007 15:34:39 |
|