![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Cu siguranta ca si eu as avea retineri sa mananc cu lingura pe care a folosit-o un om bolnav. Si asta pentru putina mea credinta. Imi amintesc de un episod in care Mitropolitul Antonie de Suroj este pus in situatia de a imbratisa un om cu o boala incurabila, parca ii era ruda (marturiseste ca acela era hranit cu ajutorul unui bat - de la distanta, ca ceilalti sa nu-l atinga si sa se imbolnaveasca). Il imbratiseaza, il saruta si nu se imbolnaveste. Iata ce inseamna credinta si dragostea adevarata.
Dar cand vine vorba de impartasirea cu Trupul si Sangele Domnului, nu mai am retineri, pentru ca am credinta ca in potir se afla Trupul Domnului. |
Tags |
impartasire, lingurita |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Ispitele incepatorului sau Impartasire cu nevrednicie? | skicolour | Impartasania (Taina Euharistiei) | 1 | 11.05.2011 21:46:58 |
impartasire bebelus | ginabadea | Impartasania (Taina Euharistiei) | 11 | 21.02.2011 18:53:29 |
Deasa Impartasire | NECTARIE | Impartasania (Taina Euharistiei) | 2 | 18.01.2011 15:46:52 |
Postul fara impartasire | gavriil | Postul | 23 | 29.11.2009 19:54:37 |
|