![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Sînt o mulțime de români în Basarabia care nu doresc Unirea la moment, dar din alte motive decît credeți, anume faptul că România se află în UE. Știți și voi care este situația în UE și care au fost și sînt consecințele pentru România, mai ales dpdv duhovnicesc.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Afinitatea lor pentru rasarit si rusofilia n-au, dom'le, nimic de-aface, nu? Faptul ca au votat constant comunismul la putere e la fel de irelevant, nu? Ah, sfintite popor basarabean, ce intelept esti tu ca te tii departe de UE.
|
||||
|
||||
![]()
Nu au votat comunismul....aici se greseste!A fost impus....
Cat despre unificare,se doreste,dar abia acum incep sa se dezmorteasca oamenii,dupa anii lungi de comunism si rusificare permanenta.Este un drum anevoios,dar care pana la urma se va intampla......chiar daca exista multi care nu cred...unirea se va concretiza.
|
||||
|
||||
![]()
Ar putea cineva să realizeze un sumar al motivațiilor, scopului și efectelor unirii României cu Basarabia? Mă gândesc la o analiză obiectivă...
Mulțumescu-Ți Ție, Doamne, pentru toate, pentru fiecare zi și pentru moartea ce va veni, Te ascult, Doamne și nici măcar după ascultare, nu-mi da mie, ci numai după voia Ta, ajută-mi părtaș să fiu binecuvântărilor Tale, acum și întru împărăția Ta. Amin. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu degeaba am subliniat: români din Basarabia, adică oameni cu conștiință națională, care nu doresc înfăptuirea unirii din aceste motive. Cunosc și mulți români din România care nu vor unirea Basarabiei tot din cauza UE. Ați fi vrut dvs. să vă uniți cu Basarabia acum 30 de ani în cadrul URSS? :)
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Basarabia e Romania-mars pt unire | antiecumenism | Generalitati | 3 | 20.10.2012 00:07:38 |
Unire din iubire,cofratietate si comuniune in unitate sau din interes? | Seraphim7 | Biserica Ortodoxa in relatia cu alte confesiuni | 67 | 09.11.2010 13:32:28 |
intrebare necesara | anaily | Intrebari utilizatori | 7 | 27.08.2010 18:33:54 |
Presedintele parlamentului din Republica Moldova:"Niciodată nu ne vom uni cu România" | mihailt | Generalitati | 1 | 18.02.2010 19:45:03 |
Romania bunului simt ...sau ....Romania nesimtirii ! | elenavioletacocos | Generalitati | 22 | 22.11.2009 22:58:28 |
|