![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca vii pe un forum ortodox si scrii Dumnezeu cu litera mica ... apoi ceri respect ... cam ce am avea de vorbit cu tine? |
|
|||
|
|||
![]()
Și de ce l-aș scrie cu literă mare? E doar un zeu al unei religii, așa cum există alte mii de zei în alte mii de religii. Eu nu îl accept ca dumnezeu al meu, așa că nu am nicio datorie să îi scriu numele cu majusculă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
adica, eu ma pis in capul tau ... dar tu trebuie sa ma respecti |
|
|||
|
|||
![]()
Prin ce anume ți-am arătat eu ție lipsă de respect? Nu ți-am jignit dumnezeul, nu te-am jignit pe tine, nu am folosit expresii răutăcioase sau injurii, așa cum ai făcut dumneata. Doar pentru că avem credințe diferite, nu înseamnă că "nu vorbim aceeași limbă" și că trebuie să mă tratezi de sus. Suntem toți oameni! Te-am respectat, mă respecți! Dacă nu poți, ține strict de educația ta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
din cate spui pot sa iti spun oricum ... nu este "lipsa de respect" si nu ... nu ne-ai respectat ... inteleg ca tine de educatia ta |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Am rugămintea la tine, dacă nu cer prea mult, să exemplifici presupusa mea lipsă de respect cu citate luate din postările mele pe acest forum. Sunt chiar curioasă cu ce anume am jignit eu religia voastră. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
o femeie poate fi homosexuala ... se numeste lesbiana lipsa de respect este scrierea numelui lui Dumnezeu cu litera mica ... te-ai supara daca eu ar folosi "termeni argotici" pentru a te numi ... dar tu poti fi nerespectuoasa fata de crestini ... nici macar nu percepi jignirea |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
atitudinea bisericii fata de violenta in familie | mihaela75 | Reguli in Biserica | 64 | 31.03.2014 06:24:19 |
Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? | romandragut | Generalitati | 291 | 20.12.2013 07:33:02 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|