![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
va rog sa ma iertati ca nu pot sa mingii pe crestet astfel de persoane,si va rog de asemenea: sa nu incercati in vriun mod sa ma lamuriti, ca isi au un rost bun in societate, rupti de biserica si Dumnezeu.iar in hatisul spiritual:"necunoscute sunt caile domnului" va rog, nu vreau sa intru, ca ramin suspendat in plasa ca de paiangen, intinsa de cel rau. daca ma gasiti rau si intolerant nu este asa, chear mi-e mila de acele suflete aflate pe calea pierzarii,insa nu acept pacatul ca sa ma fac coautor.am sa ma rog pentru ei: Doamne IIsuse Hristoase indura-te miluieste si tamaduieste sufletele robilor tai ce au gresit tie,si adu-i la lumina adevarului tau, ca sfinta ta jertfa, sa le fie un beneficiu, trupului pingarit de dobitoceasca impreunare si sufetului lor cel suferind dupa nemurire.Amin. Cu tot respectul rog sa fiu iertat!. Last edited by mihaila_alin; 22.05.2011 at 19:21:57. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Homosexualitatea e un păcat? Bun, ei vor răspunde în fața domnului, nu tu. Tu vei răspunde pentru păcatele tale, printre care și ura față de semeni și intoleranța de care dai dovadă. "Cine este fără de păcat să arunce primul piatra!" ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Daca vedem un om ranit si ne sta in putere, il ajutam sa-si panseze rana sau ii pricinuim alte rani, ca sa sangereze si mai tare? Dar atunci cand vedem ca diavolul il raneste pe un semen al nostru? Cu toata dragostea incercam sa il ajutam sa aleaga virtutea si sa respinga pacatul, ca sa nu sufere in vesnicie. Ne rugam pentru el, dovedind ca ne pasa de mantuirea lui. Cand copilul nostru vrea sa puna mana pe o cratita in care mancarea fierbe, desi il iubim, ii atragem atentia sa se indeparteze, nu asteptam sa se arda mai intai. Nu e bine sa incurajam niciun fel de pacat, caci astfel ne facem partasi la pacate straine, smintindu-ne semenii. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
daca vii pe un forum ortodox si scrii Dumnezeu cu litera mica ... apoi ceri respect ... cam ce am avea de vorbit cu tine? |
|
|||
|
|||
![]()
Și de ce l-aș scrie cu literă mare? E doar un zeu al unei religii, așa cum există alte mii de zei în alte mii de religii. Eu nu îl accept ca dumnezeu al meu, așa că nu am nicio datorie să îi scriu numele cu majusculă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
adica, eu ma pis in capul tau ... dar tu trebuie sa ma respecti |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu poți să înțelegi homosexualitatea? Nu poți să îi îndrepți? (Deși mă îndoiesc sincer că ai încercat cu adevărat). Atunci lasă-i în pace. Își vor primi pedeapsa cuvenită, la timpul cuvenit. Așa cum îi spuneam și dlui Mihăilă, hai să ne uităm în curtea noastră. Am avea destule păcate pentru care să cerem iertare. Tu, ca păcătos (și repet, TOȚI suntem păcătoși, deci nu o lua ca pe o insultă) nu ai dreptul să judeci și să condamni alți păcătoși. Tu trebuie să te rogi pentru mântuirea ta, să îți "rezervi" ție locul în cer. Când te vei simți fără de păcat, vei putea purcede întru mântuirea celorlalți. Dar asta nu se va întâmpla. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Prin ce anume ți-am arătat eu ție lipsă de respect? Nu ți-am jignit dumnezeul, nu te-am jignit pe tine, nu am folosit expresii răutăcioase sau injurii, așa cum ai făcut dumneata. Doar pentru că avem credințe diferite, nu înseamnă că "nu vorbim aceeași limbă" și că trebuie să mă tratezi de sus. Suntem toți oameni! Te-am respectat, mă respecți! Dacă nu poți, ține strict de educația ta.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In 12 ani eu nu am auzit vreo predica care sa vorbeasca despre acest pacat. Se tace. |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
atitudinea bisericii fata de violenta in familie | mihaela75 | Reguli in Biserica | 64 | 31.03.2014 06:24:19 |
Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? | romandragut | Generalitati | 291 | 20.12.2013 07:33:02 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|