![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Poate ca stiti cum se spunea la fosfor inainte de a se numi fosfor ? Limbajul chimic actual este unul unitar si universal valabil, iar bazele lui au fost puse odata cu nasterea si cu evolutia stiintei chimiei. Sa zicem ca in limbile vorbite pe vremea cand spuneti dvs. ca s-ar fi cunoscut fosforul, el se numea "hrdks". Ca sa se poata stabili o identitate intre "hrdks" si fosfor, trebuie ca proprietatile sale sa fie descrise in mod identic, indiferent de limba folosita. Numa ca ma indoiesc oamenii de stiinta antici foloseau vreo scala de temperatura, sau c au descris toata gama de transformari prin care trece "hrdks" , in asa fel incat prin compararea rezultatelor sa rezulte ca "hrdks"-ul lor este elementul cunoscut azi drept "fosfor". Eu am impresia ca sunteti cam certat nu doar cu logica stiintifica... |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
|
|
|
|||
|
|||
|
Eu am dat citate din surse solide, nu din opiniile postacilor de pe net care dispretuiesc stiinta adevarata si in schimb inventeaza o noua "stiinta": cea a senzationalului ieftin sustinut cu vorbe fara acoperire drept argumente stiintifice.
Oricum, in afara de faptul ca am studiat stiinta chimiei, am avut ocazia sa asist si la ore de chimie tinute in scoli. Erau elevi care dupa 2 ani de chimie habar nu aveau diferenta dintre H si He... nu mai spun ca pentru ei, cuvantul "formula" era ceva lipsit de sens... |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Lumina sfanta de la Ierusalim | mihai_1991 | Intamplari adevarate | 195 | 06.05.2011 00:34:45 |
| Lumina de la Ierusalim | Baciu Ciprian | Intrebari utilizatori | 0 | 03.04.2010 17:04:00 |
| Sfanta Lumina de la Ierusalim | ileana61 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 40 | 17.01.2009 18:56:11 |
|
|