![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]()
Daca Cioran spunea ca cravata ne face sa ne credem nemuritori,as putea parafrazandu-l sa zic ca masina ne da impresia ca suntem vesnici.
Da,nu mai suntem smeriti in masina,pentru ca deja privim lumea "de sus". |
|
||||
|
||||
![]()
Pai , si de pe cal , magar , bicicleta , privim lumea de sus , poate doar de pe trotineta sa fim ceva mai "smeriti ". . . !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sa cautam a subtia barna din ochii nostri, fara a arata cu degetul spre paiul din ochiul aproapelui! De ale noastre vom da socoteala, nu de ale altora. Si pana la urma datoria crestinului ortodox este aceea de a se ruga, nu de a privi iscoditor si acuzator spre ceilalti! Si ... vorba lui MariS: "Har, smerenie si jertfa de sine!" |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Iezechiel 33 8. Când Eu voi zice păcătosului: "Păcătosule, vei muri", și tu nu-i vei grăi nimic, ca să vestești pe păcătos să se abată de la calea lui, atunci păcătosul acela va muri pentru păcatele sale, iar sângele lui îl voi cere din mâna ta. 9. Iar dacă tu ai vestit pe păcătos să se abată de la calea lui și să se întoarcă de la ea, și el nu s-a abătut de la calea lui, atunci el va muri pentru păcatele lui, iar tu ți-ai scăpat viața.
|
|||
|
|||
![]() Citat:
In rest, prefer Cuvantul viu al Noului Testament. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
E clar că e o lipsă a dragostei față de ei, e un dezinteres. E ca și cum ai zice "ducă-se, treaba lui ce face". Păi mîntuirea nu este numai a mea, nu voi avea curajul să merg singur la Judecată, trebuie să iau pe cineva cu mine. Sînt sigur că vom fi întrebați: dar de ce nu l-ai atenționat niciodată pe vecinul tău cel înstărit, că își face rău lui și familiei strîngînd averi? De ce nu ți-a păsat de colegul de birou pe care l-ai văzut rob al banilor și al cîștigului? Pe tine nu te mustră conștiința pentru păcatul aproapelui, pentru că nu ai intrat în vorbă cu el sperînd în acea mică șansă de a-l salva din ghearele celui rău? Pe mine da, mă doare și aș vrea să mă pricep mai bine cum să stau de vorba cu lumea. Uneori îmi iese, alteori nu. Dar sînt dator, sîntem datori să încercăm să-i mîntuim și pe alții cu ajutorul Lui Dumnezeu. Altfel, ce fel de creștini sîntem, niște creștini egoiști?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Eu nu vreau sa acuz pe nimeni,ci vreau sa demonstrez ca intre necesitate si lux sunt diferente mari,cine vrea intelege,cine nu nu-i problema!Nici eu nu am inteles lucrul asta mult timp
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. Last edited by Yasmina; 27.05.2011 at 23:12:31. |
|
|||
|
|||
![]()
Draga mea, problema este ca in Romania, necesitatea a devenit un lux. Sunt lucruri necesare care cu greu si le mai permite lumea. Curand, si a servi 3 mese/ zi va deveni un lux..Daca nu cumva a devenit deja pentru prea multi dintre noi..
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Bucuresti -> Prislop fara masina? | Nicador | Generalitati | 18 | 08.04.2015 19:18:48 |
Si cand simti ca nu mai poti... | cer_indurare | Intamplari adevarate | 23 | 12.02.2012 08:26:34 |
Cea mai scumpă Evanghelie: 14 milioane | Mihnea Dragomir | Generalitati | 2 | 06.08.2011 08:29:26 |
poti sa mori in vis? | The_Fallen | Generalitati | 9 | 30.06.2010 10:19:48 |
LA MULȚI ANI, scumpa mea mamă.... | geo.nektarios | Diverse Sarbatori | 18 | 06.03.2009 22:01:16 |
|