Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Tinuta in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 31.05.2011, 20:34:40
ViermeSiNuOm's Avatar
ViermeSiNuOm ViermeSiNuOm is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Cunosc toate acestea si am pledat mai mereu pentru respectarea lor , dar nu putem "osandi " pe cineva ca nu-i este ascultata rugaciunea . Sunt doua aspecte : 1-A asculta e una , si 2-a indeplini cele cuprinse in rugaciune ! Decizia finala apartine Bunului Dumnezeu !
Adevarat ! Dar de ce sa riscam si sa ne jucam cu bunatatea lui Dumnezeu tot gasind scuze si "portite" si sa nu mergem drept in invatatura bisericii ??

Scrie in Sfanta Scriptura ca femeia trebuie sa aiba capul acoperit ? Scrie !
Spun Sfintii parinti ca trebuie ca femeia sa aiba capul acoperit ? Spun !
Spune Dumnezeu ca celor mandri le sta impotriva ? Spune !

Atunci, oricat s-ar eschiva femeile si oricate scuza ar inventa, tot osanda au pentru ca nu asculta cuvantul lui Dumnezeu, ba il si rastalmacesc !

Iar eu cand am spun ca nu asculta am citat din Sfintii Parinti ! Imi pare rau ca nu imi amintesc exact cuvintele dar esenta am retinut-o Asta pentru ca am citit in mai multe locuri aspectul acesta.

Ideea este ca nu exista niciun pretext pt ca femeia sa incalce porunca bisericii, doar cele aflate in cazurile binecuvantate enumerate mai sus !

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Buna seara tuturor utilizatorilor acestui forum Ilinca Teologie si Stiinta 16 16.05.2011 21:51:56
buna seara ! tanty12 Stiri, actualitati, anunturi 6 08.12.2009 16:51:44
buna seara! georgiana_master Rugaciuni 4 31.10.2006 13:32:43