Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Slujbele Bisericii Ortodoxe > Tinuta in Biserica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 30.05.2011, 22:35:43
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Smile Totusi , Lore are dreptate !

Citat:
În prealabil postat de ViermeSiNuOm Vezi mesajul
Ati inteles gresit, nu am osandit pe nimeni, doar am citat din Sfintii Parinti !
Sunt situatii diferite. Una este situatia Sfintei Maria Egipteanca si a altor femei care din motive bine intemeiate nu au avut sau nu au posibilitatea de a se purta asa cum cere credinta ortodoxa si alta este sa nu-ti acoperi capul sau sa nu te imbraci cuviincios pentru ca ti-e rusine ca te rade lumea sau mai stiu eu ce alte pretexte din cauza mandriei sau a putinei credinte...
Da , dar Lore s-a referit la "osanda" de a nu fi primita rugaciunea datorita acestui aspect al baticului , ori mi se pare destul de deplasata aceasta afirmatie . Lore a inteles foarte bine la ce faceti dvs. referire , si apoi nu avem cum sa stim a cui rugaciune este primita sau nu , dar cred ca si rugaciunea ultimului talhar este bine primita !

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Buna seara tuturor utilizatorilor acestui forum Ilinca Teologie si Stiinta 16 16.05.2011 21:51:56
buna seara ! tanty12 Stiri, actualitati, anunturi 6 08.12.2009 16:51:44
buna seara! georgiana_master Rugaciuni 4 31.10.2006 13:32:43