Citat:
În prealabil postat de Delirul
Ma tem ca nu prea ai citit Delirul de Marin Preda, insa ai timp. Ma rog nick-ul meu are cel putin mai multa adancime decat un nick cel mai probabil inspirat dintr-un joc video expirat, pentru copii de 15 anisori.
|
Ma tem ca te inseli!
In primul rand nu ai inteles ce am vrut sa spun.
In al 2-lea rand exista posibilitatea ca eu sa-l fi citit inaintea ta.
In al 3-lea rand se intampla ca raziel sa fie si un personaj dintr-un joc video, dar te-ai intrebat de unde s-au inspirat ei? Oricum ti-a raspuns heaven in locul meu..
Citat:
În prealabil postat de Delirul
Pai bre degeaba te superi ca tu dadeai de inteles in postul pe care eu l-am luat de hazliu ca vai de mine de unde nu stim noi ca tu nu ai avea chipurile cunostinte vaste de dogmatica, ca acuma sa vii sa spui cu falsa modestie ca nu conteaza ce si cum ai studiat, te cam contrazici parerea mea.
|
Iarasi nu ai inteles :))
Eu nu am spus nicaieri nici ca am studiat dogmatica nici ca nu(am zis intr-un post mai vechi ca am citit destule din multe domenii fara a preciza exact), tocmai de aici si presupunerea ta fara sa ai dovezi.Si nu ma contrazic deloc, vroiam sa subliniez in schimb ca nu conteaza daca eu am citit sau nu, ca sunt analfabet ori nu, problema mentionata de mine mai sus nu dispare, chiar daca aproape toti care mi-au raspuns se leaga de diferite aspecte presupuse si astfel sa se distraga atentia de la esenta, deci intrebarea ramane in picioare indiferent de ce fel de persoana sunt eu(Lumea nu dispare cand inchizi ochii). Acum ai priceput?