![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Citat:
Am fost si eu la doua.:-) |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
ar mai fi o posibilitate ... calugaria :D maicile au acces in altar, in bisericile manastirilor de maici :) |
|
|
|||
|
|||
|
Nu am stiut asta.:-)Multumesc ca m-ai mai invatat ceva:-)
|
|
|
||||
|
||||
|
inseamna ca nu ai fost in pelerinaje in manastirile de maci.
pelerin, nu turist
|
|
|
|||
|
|||
|
La manastiri de maci nu am fost..:-))
|
|
|
||||
|
||||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Dar la manastiri de maici am fost..La Barsana mi-a placut cel mai mult...apoi la Agapia si desigur la Prislop (unde e mormantul pr. Arsenie Boca) - aici merg mai des pentru ca e mai aproape de mine..
In rest ce sa mai zic, daca nu am observat ca intra maicutele in altar, inseamna ca am fost in scop turistic nu in pelerinaj..:-) Last edited by Melissa; 07.06.2011 at 02:08:51. |
|
|
||||
|
||||
|
Nu toate maicile, ci numai cele care au ca ascultare curatenia in Sfantul Altar.
|
|
|
||||
|
||||
|
de parca toti barbatii ar intra in altar cand vor ei ...
|
|
|
|||
|
|||
|
Cred ca este esentiala alimentatia sanatoasa, insa, in calitate de crestini, nu trebuie sa ne facem din aceasta un scop in sine. In realitate, ea arata o grija purtata indeosebi trupului.
In Biserica deprindem insa un mod mai curat si mai sanatos de a ne raporta la hrana. Este o viziune care nu exclude alimentatia sanataoasa, hrana bio etc, ci, din contra, le desavarseste. Ma pot hrani sanatos dar pot ramane robit de lacomia pantecelui. Pot manca numai din gradina personala, dar la ce folos daca uit sa aduc multumire lui Dumnezeu pentru "painea cea de toate zilele" sau sa ofer si celor lipsiti? Mancam hrana bio, insa nu trebuie sa uitam ca o consumam tot spre moarte. Numai Trupul si Sangele lui Hristos ne hraneste spre nemurire. Recomand acest articol: Hrana bio si alimentatia duhovniceasca |
![]() |
| Thread Tools | |
| Moduri de afișare | |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 15:03:44 |
| Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 06:20:29 |
| Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 09:55:36 |
| Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 09:09:11 |
| Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 14:37:54 |
|
|