![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|||
|
|||
![]()
" E usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune..."
Vad ca ne-am facut o natiune de " pareristi "....nimic altceva !
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Omul a fost gîndit și făcut de Dumnezeu în deplină libertate și i s-au pus înainte toate condițiile pentru a-și împlini și trăi libertatea. Libertatea este darul minunat pe care l-a făcut Dumnezeu omului. Poate că prin nimic altceva Dumnezeu n-ar fi putut să-Și arate dragostea pe care ne-o poartă decît prin faptul că ne a dăruit deplina libertate de gîndire și de acțiune. ("Singuri in fata libertatii", Ieromonah Savatie Bastovoi) |
|
||||
|
||||
![]()
Asta nu-i bine. La Dumnezeu nu se ajunge niciodată prin rațiune. Vezi că cineva și-a mai pus întrebări înaintea ta...înaintea tuturor...și a căzut în neascultare. Omul poate să apropie de Dumnezeu numai cu inima, prin simțire nu prin rațiune...E bine să pui întrebări, dar cu măsură...Nu-i bine să trăiești într-un continuu dubiu. Unde-i iubirea de frați, dacă pui la îndoiala orice și pe oricine. Trebuie să înveți inima să iubească necondiționat, nu mintea să lucreze neîncetat...
|
|
|||
|
|||
![]()
Of,of, mai, mai, ne certam degeaba, argumentele le vroiam la intrebarea aia: daca sunt erori sau nu in biblie? cu existenta lui Dumnezeu este mai complicat...nu mai intru in detalii
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Dumnezeu nu este o idee, este o persoana. Ratiunea duce de regula la multa teorie si la lipsa de relatie. Cu Dumnezeu trebuie sa stai de vorba, sa te rogi. Altfel, speculezi si iti ramane necunoscut.
|
|
||||
|
||||
![]()
Îți recomand să citești doar o fărâmă din scrierile părintelui Arsenie Boca și ale cuviosului Paisie Aghioritul, în legătură cu rolul rațiunii și logicii umane în viața duhovnicească.
http://www.razbointrucuvant.ro/2007/...duhovniceasca/ http://vlad-mihai.blogspot.com/2010/...nea-multi.html http://www.pantocrator.ro/rationalis...ne-si-nebunie/ |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Nu stiu daca homosexualitatea poate fi catalogata drept boala.As zice ,mai degraba,ca,la majoritatea, e o deviatie...si mai nou,este o MODA...Nu am reusit sa-mi dau seama,desi timp de 4 ani ,am avut un angajat ,homosexual.Nu am stiut,dar am descoperit ,cind i-am permis accesul la computerul firmei...Apoi am inceput a "lucra" la propria-mi intelepciune,si intelegere,si am tot incercat ,prin cuvint ,si fapte,sa-i arat ca nu e pe CALE... Faptul ca l-am "descoperit",l-a inrait asupra mea,desi ,eu, m-am purtat cu blindete si bunatate,cu suficienta intelegere,in pofida multora care ma "sfatuiau" sa-l exclud,si chiar in pofida unor prejudicii de ordin moral si financiar aduse firmei mele(dom.religios)Dar ...nimic i-a folosit.Dimpotriva.In final A TREBUIT sa-l concediez .... Mintuirea e de sine,mi-am zis,intr-un final(ce se contura a fi dramatic pt firma...).Si l-am lasat de izbeliste,sa se scalde in mocirla in care s-a afundat,dar careia el ii daduse alta definitie... |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Putem citi toate cartile din lume,daca nu citim Biblia,sintem mai prejos de cei care nu stiu sa citeasca.Sf Ap Pavel a spus:"cercetati toate lucrurile si luati ceea ce este bun".Daca vei citi si apoi vei aprofunda Biblia,te asigur de reusita,in a intelege lucrurile lui Dumnezeu,si vei gasi raspuns si la problemele existentiale-marea noastra problema!!! Ideea e sa nu te dai batut.Nu te lega de neconcordante cronologige,ci nadajduieste ca Dumnezeu ti se va descoperi. Sa ai LUMINA-n suflet!Antonia R. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sa ai LUMINA-n suflet!Antonia R |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
atitudinea bisericii fata de violenta in familie | mihaela75 | Reguli in Biserica | 64 | 31.03.2014 06:24:19 |
Tiganii. Care este atitudinea noastra fata de ei? | romandragut | Generalitati | 291 | 20.12.2013 07:33:02 |
Atitudinea fata de atei | anisoara | Generalitati | 7 | 07.11.2013 10:17:23 |
Despre atitudinea oamenilor fata de crestinism | Mihai. | Generalitati | 15 | 09.03.2007 19:37:18 |
|