Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 21.06.2011, 08:38:01
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Asa este, dar sa nu uitam ca nici Romania nu exceleaza in moralitate. Suntem campioni la avorturi. Un articol de pe Razbointrucuvant sustinea ca pt fiecare roman viu exista un copil avortat de la legalizarea avortului. Nu cred ca exista ceva similar in Europa.
Asa este ,o sa suferim pentru asta si vom plati cu totii.
Chiar daca acum nu se mai fac atatea avorturi ca dupa 90 ,legea permite ,deci crima e legalizata.
Eu ma refeream la legile care legalizeaza dreptul homosexualilor de a adopta copii sau a concepe copii in vitro si apoi a-i creste.
Si libertinajul din Occident caruia nimeni nu i se opune.
Vechi 21.06.2011, 16:09:33
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anita Vezi mesajul
Asa este ,o sa suferim pentru asta si vom plati cu totii.
Chiar daca acum nu se mai fac atatea avorturi ca dupa 90 ,legea permite ,deci crima e legalizata.
Eu ma refeream la legile care legalizeaza dreptul homosexualilor de a adopta copii sau a concepe copii in vitro si apoi a-i creste.
Si libertinajul din Occident caruia nimeni nu i se opune.

Draga mea, tu ai spus ca imoralitatea e mai mare in occident, eu ti-am dat exemplul cu avorturile romanilor, ca sa vezi ca nu stii ce vorbesti.
Ce legi?
Crezi ca acele legi nu vor fi adoptate in Romania?
Ai uitat ca la noi in tara se discuta legalizarea prostitutiei? (apropo de grija statului ca omul sa aiba locuri de munca).

Revenind la avort, in Romania multe cunostinte ale mele aveau macar un avort la activ. De cand stau in Sua, nici una din prietenele mele actuale nu avortat!
Induferent cat de greu le-a fost, au tinut copiii. Rodul educatiei catolice (chiar daca sunt necredincioase, tot in mediu catolice au crescut multe cunostinte).
In Romania, cand spuneam ca sunt gravida, raspunsul era "si.. Ce faci?".
Asa ca nu e cazul sa vorbesti de imoralitatea altora, caci am o idee clara si nu e chiar conform povesti or din tara.
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
canon, sfatuiti-ma, va rog... tibimarin Intrebari utilizatori 21 16.03.2012 23:13:02
Ce ma sfatuiti? Darkanian Generalitati 8 26.07.2010 21:31:06
sfatuiti-ne va rugam anamaria90 Generalitati 7 30.10.2008 14:10:40
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07