![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
io unu daca eram acolo, iti luam apararea ! chiar ma mir de situatia descrisa, pare incredibila ! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si nu ma lua tu pe mine la rost, ca nu cred ca ne'am tras de sireturi. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Si da, e foarte urat si pare incredibil. Dar din pacate, se intampla si lucruri mai rele. La ordinea zilei. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
cine este obisnuit sa duca o viata cuvincioasa, se simte excelent in Romania ! munti, paduri, schituri, monastiri, oameni induhovniciti, mancarea are gust, limba romana se vorbeste pretutindeni, pretutindeni gasesti o biserica ortodoxa.....ROMANIA ESTE SUPERBA CU TOT CU CRIZA ! HAI ACASA LAURA ! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Sunt si lucruri bune in Romania, si oameni buni: chiar azi, cineva mi-a cedat un loc in autobuz, vreo trei oameni au sarit sa il ajute pe bunicut, care se impiedicase in magazin... Mie imi plac romanii, ce-i drept, nu am avut incidente majore, de genul carora povestiti si care fara indoiala exista...
|
|||
|
|||
![]()
Revenind la subiectul acestui thread....
Laura, vino în vizită să vezi cu ochii tăi cum este in România! Poate ca aici nu curge laptele si mierea dar sunt si oameni buni! Întâmplări neplăcute pot să ai în orice colț de lume ai fi. După cum bine spunea cineva pe alt thread: "Lumea înconjurătoarea este o mare oglindă; îți reflectă înapoi ceea ce ești. Dacă ești iubitor, prietenos, dacă ajuți oamenii, lumea va fi iubitoare, prietenoasă și te va ajuta. Lumea este ceea ce ești tu". |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Ha ha! Eu ziceam aia pe un alt thread. Si asa e! Ai mare dreptate! Nu e perfect, dar nici ingrozitor. Peste tot avem plusuri si minusuri. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Exemple: - omul bland nu raspunde cu cuvinte grele celor ce i se adreseaza necivilizat/ cei din jur: ce fraier este, ii place sa fie jignit - omul altruist ofera semenului ce are nevoie / lumea: imi pare rau, nu te pot ajuta (cand acesta are nevoie) - omul saritor ia in masina femei batrane sau mame cu copii fara a avea nicio pretentie / lumea: "ce fraier este, nu stie sa traiasca" etc. etc. etc. Doar Dumnezeu ne ocroteste, lumea niciodata. De aceea imi si plac mult versurile din Paraclisul Maicii Domnului - "si nu ma incredinta pe mine ajutorului omenesc"... |
|
|||
|
|||
![]()
Cunosc romani in strainatate: medici, cercetatori (stau langa univ Northwestern, am cunoscut romani care muncesc aici).
Ce au acestia in comun? Erau someri acasa. Someri cu diploma, muritori de foame. (ca si sotul meu care era chirurg in Romania. Dar somer. Desigur ar fi putut ramane in tara si sa vanda masini second hand sau sa deschida un salon de bronzat.. asta au facut colegi de-ai lui). Dragostea de patrie nu e reciproca!! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
canon, sfatuiti-ma, va rog... | tibimarin | Intrebari utilizatori | 21 | 16.03.2012 23:13:02 |
Ce ma sfatuiti? | Darkanian | Generalitati | 8 | 26.07.2010 21:31:06 |
sfatuiti-ne va rugam | anamaria90 | Generalitati | 7 | 30.10.2008 14:10:40 |
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
|