![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Faptul ca idul meu Yasmina deja"ma insoteste cu un arab" este prea mult,intelegi???? De altfel nu am facut comentarii in care sa-i INTERZIC Laurei sa se intoarca,ci v-am povestit tuturor DIN EXPERIENTA MEA!!!! =Mare diferenta,nu-i asa???? Iar concluzia mea,a fost ca Laura urmareste sa plece de langa parinti care au probleme,si transmit in familie o stare perpetuala a neintelegerii,dizarmoniei;iar ea spune clar ca are doua variante:Romania si ANGLIA!!! Pai ce are Anglia de-a face cu Romania???Vrea sa vina in Romania pt Romania sau urmareste altceva?Aceastea erau discutiile cand "crestinul"IonelS mi-a sarit la beregata!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Asa este,Yasmina vine de la dragostea mea tumultoasa pt plante si flori,inclinatia pt biologie,horticultura si gradinarit dar si incantarea aromelor/parfumurilor de flori si de natura;apoi este un nume care pt mine rezoneaza cu istoria antica,perioada foarte frumoasa pt umanitate! Pana si adresa mea de email este"floare-exotica"...(unii au facut misto ca as fi dansatoare din buric...) Deci nu mai cautati senzationalul acolo unde nu exista:sunt urmasa unui gradinar cu sere de flori de la marginea Bucurestiului(strabunicul)si a unui inginer horticultor(bunicul)-deci aschia nu sare departe de trunchi!!!!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Credinciosii spun ca astfel de lucruri nu se intampla fara voia sau stiinta Domnului, deci nu e doar o intamplare. Din fericire bunul Dumnezeu ne-a ajutat sa fim ortodocsi si sa ramanem pana azi asa. In privinta asta, desi in lume fata de alte tari suntem doar o tara oarecare ce nu prea exceleaza, in ceea ce conteaza suntem printre cele privilegiate, adica in ochii lui Dumnezeu.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
@Lilith
Incredibila istorie!!! Daca a ajuns sa se intample asta in Cluj,acolo unde oamenii sunt mai calmi si mai senini... Eu cred ca domnul respectiv,era putin inciudat de totalitatea produselor cumparate de tine(pt ca-ti permiti),altfel nu-mi explic... Imi pare rau pt o asemenea experienta traumatizanta,mai ales pt cei mici ![]()
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Sau dai doar cu pietre in altii? Deocamdata chiar felul tau "romanesc" de a posta pe un forum este contra-argiument pt venirea ei in tara! Daca Lilith povesteste lucruri pe care le-a trait orice romanca, eu, in locul unui barbat, as da dovada de politete, delicatete etc.. pentru a arata discret ca exista si barbati binecrescuti! Dar nu.. nici macar scuze Yasminei nu poti cere! Esti intotdeauna indreptatit sa fii prost crescut, nu? |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
De ce repeti obsesiv fraza:"de ce intimidezi o romanca sa se intoarca in tara ei?"ai probleme la mansarda?
|
||||
|
||||
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
canon, sfatuiti-ma, va rog... | tibimarin | Intrebari utilizatori | 21 | 16.03.2012 23:13:02 |
Ce ma sfatuiti? | Darkanian | Generalitati | 8 | 26.07.2010 21:31:06 |
sfatuiti-ne va rugam | anamaria90 | Generalitati | 7 | 30.10.2008 14:10:40 |
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co | rusu | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 26.06.2008 13:04:07 |
|