Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 27.06.2011, 10:38:58
anita anita is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Sa faci nebun pe cineva este un pacat incomensurabil ! O sa te doara !

Eu cred ca nu intamplator v-a luat Dumnezeu tara ! Nu o meritati ! Pur si simplu asta faceti: defaimati ce v-a dat !
Sunt de parere sa nu mai continuati in acest sens.
Dumnezeu e cel care stie cum e mai bine pentru fiecare.
Unii au plecat din motive economice ,altii pentru ca nu si-ar fi putut realiza visul de a avea de ex. o casa cu piscina in Romania desi o duceau bine si aici ,dar stateau la bloc.
Asa cum d-voastra incercati sa o determinati pe copila sa vina in tara altii trag de cealalta parte convinsi ca ei au dreptate.
Eu as sfatui-o pe Laura sa se apropie de mama ei si sa lupte pentru unitatea familiei.
Daca se simte dezradacinata acolo pentru ce sa mai stea ?
Parintii stiu ca nu trebuie sa le impuna copiilor o anumita facultate ,un anumit partener de viata.
Dar pentru ce isi asuma ei dreptul de a-i lua din mediul lor in care s-au dezvoltat ,prieteni ,bunici ,rude si a-i duce in o tara unde nu se regasesc.
Alta e situatia cand acesti copii sunt micuti si cresc acolo sau ei insisi cer sa plece.
Eu am prietena care a plecat cu fata si sotul in Canada si fata dorea neaparat sa plece ,la 10 ani.
S-a adaptat foarte bine ,a facut studii, ii este bine acolo.
Eu personal n-as putea sa plec dar am avut ,eu si sotul ,permanent un loc de munca.

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
canon, sfatuiti-ma, va rog... tibimarin Intrebari utilizatori 21 16.03.2012 23:13:02
Ce ma sfatuiti? Darkanian Generalitati 8 26.07.2010 21:31:06
sfatuiti-ne va rugam anamaria90 Generalitati 7 30.10.2008 14:10:40
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07