![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
In schimb, in cazul tezei de doctorat, este obligatoriu sa fie un profesor universitar cel ce te coordoneaza, conform legii. Citez: 'D. Conducătorul de doctorat Art. 166. — (1) Pot fi conducători de doctorat persoanele care au obținut dreptul de conducere de doctorat înaintea intrării în vigoare a prezentei legi, precum și persoanele care au obținut atestatul de abilitare, având cel puțin funcția de lector/șef de lucrări, respectiv de cercetător științific gradul III. (2) Calitatea de conducător de doctorat este acordată prin ordin al ministrului educației, cercetării, tineretului și sportului, la propunerea CNATDCU de acordare a atestatului de abilitare, în conformitate cu standardele și procedurile elaborate de Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului. Aceste standarde se stabilesc pe baza unor criterii de evaluare relevante la nivel internațional, propuse de CNATDCU și aprobate prin ordin al ministrului educației, cercetării, tineretului și sportului. Standardele minimale de acceptare de către CNATDCU a dosarului pentru obținerea atestatului de abilitare nu depind de funcția didactică sau de gradul profesional și sunt identice cu standardele de acordare a titlului de profesor universitar.' |
|
|||
|
|||
![]()
Cel putin functia de sef de lucrari zice acolo. Sef de lucrari nu inseamna profesor universitar.
|
|
|||
|
|||
![]()
Acum e generatia ''goagal''.Oare ce generatie va mai urma?Cat se mai modernizeaza lumea asta?Eu as zice ca mai bine e generatia ''figuri''.
Iertati-ma |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E generatia "hi5", "facebook", "da-mi add pe mess".. |
|
||||
|
||||
![]()
Stiu f bine ca lector/sef de lucrari nu inseamna prof universitar, insa asta e din punct de vedere al functiei didactice. Daca citesti pana la capat o sa vezi ca cerintele in cercetare sunt identice cu cele de profesor universitar. Deci, cati sefi de lucrari cunosti tu care sa aibe aceeasi activitate cu un profesor universitar? Cel putin in facultatea mea nu exista asa ceva. Poate in cele de profil uman...
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 02:18:41 |
Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor | mihailt | Generalitati | 12 | 29.04.2010 19:37:25 |
POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM | adelin_antonescu | Iudaismul | 3 | 14.06.2007 19:17:40 |
|