![]() |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Aglomeratia nu este o scuza pentru felul de a fi al oamenilor.
Viziteaza IASIUL . Este un oras superb. Oamenii sunt deschisi, amabili, binevoitori, ospitalieri. Or avea si ei "hibele" lor ca tot romanu`,dar nu sunt nicidecum cainosi si agresivi. Mai bolnavi de mandrie acuta ca bucurestenii nu-s niciunul. Ei sunt la "km 0", de la ei sa da ora exacta si toti cei care nu locuiesc in raza municipiului Bucuresti, sunt din provincie si deci sunt taranoi si multe bla bla-uri d`astea! Last edited by Melissa; 14.07.2011 at 16:42:31. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Ai o părere greșită despre bucureșteni. Eu sunt "în trecere" prin București, dar am sesizat oameni foarte stresați, nervoși și agitați. Săracii... |
|
|
|||
|
|||
|
Nu ma contrazici cu nimic. Asta este si parerea mea!( citatul pe care l-ai dat n-are legatura cu ceea ce spui)
|
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
Eu nu am văzut oameni orgolioși ci doar oameni foarte stresați, chiar hăituiți, aș putea zice. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Poate ca in unele persoane mandria este exagerata. Dar Bucuresti este capitala tarii, "km 0", aici se da ora exacta. |
|
|
|||
|
|||
|
Citat:
E un oraș în mare parte lipsit de personalitate, obositor, și de aceea, probabil, oamenii sunt mai puțin amabili decât în provincie. |
|
|
||||
|
||||
|
Citat:
Cei mai buni oameni din toate domeniile se gasesc aici. Dar fiecare padure are si uscaturile ei; si Bucurestiul are cam multe uscaturi. |
|
|
|||
|
|||
|
Pardon! Cei mai buni oameni din toate domenile au plecat demult din tara!:-))
|
|
|
||||
|
||||
|
Vroiam sa zic "cei mai buni oameni din Romania". Era o discutie despre Bucuresti. Trebuia sa fi inteles asta ca doar nu era "subiect de bac" :D.
|
|
|
|||
|
|||
|
Stiu ce ai vrut sa spui. La ideea ta am dat raspunsul. Incredibil de greu BAC-ul, nu?:-))
|
![]() |
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| Exceptional -Exemplu de demnitate nationala,Biserica Ortodoxa Greaca alaturi de popor | tot-Laurentiu | Stiri, actualitati, anunturi | 4 | 19.11.2011 03:18:41 |
| Cum face noua Irodiada dna Elena Udrea inselata de draci sminteala in popor | mihailt | Generalitati | 12 | 29.04.2010 20:37:25 |
| POPOR ALES, IUDEOMASONERIE SI IUDEOCOMUNISM | adelin_antonescu | Iudaismul | 3 | 14.06.2007 20:17:40 |
|
|