Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.07.2011, 12:02:22
Adriana3 Adriana3 is offline
Banned

Data înregistrării: 12.01.2010
Locație: Turma Bunului Pastor
Religia: Ortodox
Implicit

Pr. Gheorghe,

Ati inteles partial postarea mea. Simbol inseamna prefigurare. La Cina cea de Taina Domnul a prefigurat Jertfa Sa de sange spre iertarea pacatelor. Nu s-a jertfit in momentul Cinei chiar daca a zis "este" ci Jertfa a avut loc ceva mai tarziu. Ca atare, noi astazi, repetand Cina cea de Taina prefiguram si noi aceasta Jertfa iar cand zicem "este" aratam Jertfa pe care noi, ca Trup a lui Hristos, o vom face ulterior, aceasta Jertfa de iubire la care suntem chemati. De aceea vedeti aceasta Taina si va infricosati. Si eu am trait-o pe propria piele de nenumarate ori, ceea ce am simtit in momentul in care am luat Euharistia a fost deseori cutremurator si greu de descris in cuvinte, tocmai pentru ca in acel moment prefiguram moartea noastra ulterioara pentru pacat, pentru cele care apartin diavolului. Nu este de joaca cu Sfanta Impartasanie, sunt deacord cu dvs. De aceea crestinismul este superior celorlalte religii, ofera cele mai bune mijloace pentru a atinge desavarsirea la care suntem chemati.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Intrebare: Cum este privita femeia in diversele religiile lumii? maria-luisa Generalitati 43 25.10.2017 10:55:13
Faptele bune danyel Pocainta 23 26.03.2011 09:45:46
A venit gerul peste Romania.Lucruri bune sunt?dar lucruri rele? tigerAvalo9 Generalitati 15 06.01.2011 10:45:18
Fapte bune. alexdu Generalitati 7 08.01.2010 14:38:18
VESTI BUNE ! cristiboss56 Resurse ortodoxe on-line 28 28.04.2008 22:39:04