![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Nu incercati sa deviati de la subiect. Sa inteleg ca nu va place sa discutati despre nadejdea crestina a revenirii Mantuitorului si INVIERII mortilor pentru viata vesnica?
|
|
|||
|
|||
![]()
viata vesnica e accesibila in toate circumstantele celor ce cred in Hristos... Oricine crede in mine nu va muri in veac, si chiar daca va muri va trai... adica va trai in moarte... cum ziceti voi... pentru ca sufletul este nemuritor... Revenirea lui Hristos este pentru restabilirea creatiei la starea sa initiala... vine pentru a aboli boala, suferinta, moartea s.a.m.d... noi asteptam invierea mortilor si a doua venire a lui Hristos... atunci cand vesnicia se va stabili... si asa vesnic vom fi cu Domnul , sa-l parafrazez pe Sf. Pavel.
|
|
|||
|
|||
![]()
Daca va trai in moarte, ce rost mai are invierea?
Citat:
Sunteti un adevarat asteptator a lui Hristos, daca credeti asa. La fel ca Sf. Pavel (pe care, bine faceti ca-l "parafrazati"). |
|
|||
|
|||
![]()
am spus-o mai jos... stabilirea totala si finala a vesniciei... intoarcerea creatiei la starea initiala..
Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Reformulez intrebarea (poate nu am fost inteles): cum poate fi inviat cineva care "traieste in moarte"? Dar despre rasplata aceea cu iadul si raiul, in care merg imediat mortii (fara sa-L mai astepte pe Hristos), ce parere aveti? Exista o astfel de rasplatire (data de nu stiu cine)? |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
INVIEREA DOMNULUI | iosif | Din Noul Testament | 21 | 20.04.2025 09:32:01 |
Dumnezeu nu ne lasă când avem credință și nădejde. | dorinastoica14 | Generalitati | 22 | 01.04.2013 11:17:13 |
Maica Domnului... mama noastra, a tuturor crestinilor! | laurastifter | Despre Biserica Ortodoxa in general | 41 | 18.10.2011 08:24:35 |
durere si Nadejde | emili76 | Generalitati | 18 | 30.12.2009 18:37:13 |
|