Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Biserica Ortodoxa si alte religii > Secte si culte
Subiect închis

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 19.07.2011, 21:41:11
grasu77 grasu77 is offline
Banned

Data înregistrării: 07.06.2011
Locație: Brasov
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tara tara vrem ostas Vezi mesajul
intrebari pentru AZS mai exista o alta lume in afara de asta?ce sunt ingerii?dar demonii?
Nu incercati sa deviati de la subiect. Sa inteleg ca nu va place sa discutati despre nadejdea crestina a revenirii Mantuitorului si INVIERII mortilor pentru viata vesnica?
Vechi 19.07.2011, 21:49:47
tara tara vrem ostas tara tara vrem ostas is offline
Banned

Data înregistrării: 01.07.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Nu incercati sa deviati de la subiect. Sa inteleg ca nu va place sa discutati despre nadejdea crestina a revenirii Mantuitorului si INVIERII mortilor pentru viata vesnica?
viata vesnica e accesibila in toate circumstantele celor ce cred in Hristos... Oricine crede in mine nu va muri in veac, si chiar daca va muri va trai... adica va trai in moarte... cum ziceti voi... pentru ca sufletul este nemuritor... Revenirea lui Hristos este pentru restabilirea creatiei la starea sa initiala... vine pentru a aboli boala, suferinta, moartea s.a.m.d... noi asteptam invierea mortilor si a doua venire a lui Hristos... atunci cand vesnicia se va stabili... si asa vesnic vom fi cu Domnul , sa-l parafrazez pe Sf. Pavel.
Vechi 19.07.2011, 22:09:15
Banned

Implicit

Citat:
... adica va trai in moarte...
Daca va trai in moarte, ce rost mai are invierea?

Citat:
Revenirea lui Hristos este pentru restabilirea creatiei la starea sa initiala... vine pentru a aboli boala, suferinta, moartea s.a.m.d...
Mantuitorul mai spune: "Iata EU vin curand si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui." (Apocalipsa 22:12). Mai este si o alta rasplatire pentru faptele credintei, inainte de revenirea Domnului Iisus Hristos?

Citat:
noi asteptam invierea mortilor si a doua venire a lui Hristos... atunci cand vesnicia se va stabili... si asa vesnic vom fi cu Domnul , sa-l parafrazez pe Sf. Pavel.
Sunteti un adevarat asteptator a lui Hristos, daca credeti asa. La fel ca Sf. Pavel (pe care, bine faceti ca-l "parafrazati").
Vechi 19.07.2011, 22:16:26
tara tara vrem ostas tara tara vrem ostas is offline
Banned

Data înregistrării: 01.07.2011
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de grasu77 Vezi mesajul
Daca va trai in moarte, ce rost mai are invierea?
am spus-o mai jos... stabilirea totala si finala a vesniciei... intoarcerea creatiei la starea initiala..

Citat:
Mantuitorul mai spune: "Iata EU vin curand si rasplata Mea este cu Mine, ca sa dau fiecaruia dupa fapta lui." (Apocalipsa 22:12). Mai este si o alta rasplatire pentru faptele credintei, inainte de revenirea Domnului Iisus Hristos?
Da Hristos rasplateste dupa fapta si rasplata inca din lumea aceasta.Dreptatea lui Dumnezeu este si aici..
Vechi 19.07.2011, 22:48:03
Banned

Implicit

Citat:
am spus-o mai jos... stabilirea totala si finala a vesniciei... intoarcerea creatiei la starea initiala..
Nu stiu ce sa inteleg. V-am intrebat ce rost mai are invierea daca oricum cel mort "traieste in moarte" (exprimarea dvs.). Nu m-ati lamurit deloc.

Reformulez intrebarea (poate nu am fost inteles): cum poate fi inviat cineva care "traieste in moarte"?

Citat:
Da Hristos rasplateste dupa fapta si rasplata inca din lumea aceasta.Dreptatea lui Dumnezeu este si aici..
Dar despre rasplata aceea cu iadul si raiul, in care merg imediat mortii (fara sa-L mai astepte pe Hristos), ce parere aveti? Exista o astfel de rasplatire (data de nu stiu cine)?
Subiect închis

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
INVIEREA DOMNULUI iosif Din Noul Testament 21 20.04.2025 09:32:01
Dumnezeu nu ne lasă când avem credință și nădejde. dorinastoica14 Generalitati 22 01.04.2013 11:17:13
Maica Domnului... mama noastra, a tuturor crestinilor! laurastifter Despre Biserica Ortodoxa in general 41 18.10.2011 08:24:35
durere si Nadejde emili76 Generalitati 18 30.12.2009 18:37:13