![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]()
Cum e la voi in Bucuresti, cine tin lumanarile in Biserica? In zona mea (Cluj) se poarta ca si mirii si nasii sa aiba lumanari in mana pe tot parcursul slujbei. Mirele cumpara buchetul nasei si al miresei.
|
|
|||
|
|||
![]()
Sunt biserici in care preotul, inca de la inceputul slujbei pune pe masa cele doua buchete, al miresei si al nasei, tocmai din acest motiv, ca sa se poata inchina, ca sa poata schimba verighetele.
Personal consider ca e foarte frumos ca mireasa sa primeasca un buchet de flori din partea mirelui, si acel buchet sa-i completeze tinuta. |
|
||||
|
||||
![]()
la Bucuresti este traditia ca dra de onoare si cavalerul de onoare sa tina lumanarile dar la noi cred ca le vor tine nasii, asa mi se pare normal. miri nu au lumanari, le tin nasii pentru ei. traditia cu buchetele nasei si miresei pe care le cumpara mirele este si la Bucuresti insa nu o inteleg pe deplin si nu stiu daca voi tine cont de ea, oricum in cuplul meu banii sunt deja la comun asa ca nu va conta cine va plati buchetele daca voi decide sa-mi fac buchet de mireasa pentru mine si nasa :)
|
||||
|
||||
![]()
Tare mi-e ca atata atentie la mii de detalii si obiceiuri este facuta intentionat ca mirii si ceilalti sa uite de semnificatia adevarata a evenimentului. Pentru mine cel putin ar fi greu sa raman concentrat la toate chitibusurile care trebuie facute si sa am si trairi inalte etc. Mi-e sa nu fie si asta o lucrare a necuratului. S-ar putea sa vina din mandrie, ca totul sa fie perfect, ca deh!, cum sa nu fie la noi cel mai bine si cel mai frumos, sau cel putin "in rand cu lumea!"
![]() Maria, atata timp cat vreti sa fiti in fata lui Dumnezeu un trup si un suflet, asta conteaza. Restul e cancan (a se citi: balul prostiei)! PS Daca pe ultima suta de metri fuge mirele, da-mi un telefon! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Hm... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Dragos esti foarte simpatic, insa sunt sigura ca stii si tu ca nu la PS-ul lui moldoveanu m-am referit cand am zis ca sunt de acord cu el. :) nici macar nu i-am dat niciun raspuns caci era doar o gluma acel PS.
|
||||
|
||||
![]()
Slavă Domnului că ai simțul umorului!
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Nunta | honney | Nunta | 27 | 27.04.2011 19:25:22 |