Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 29.07.2011, 16:26:49
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Higinia Vezi mesajul
Frumoasa ironie!Si chiar...ar trebui sa sti sa faci diferenta intre ce inseamna a constata si ce inseamna a judeca.Mai sus eu am fost judecata ca sunt ateu,ca habar nu am de lume eu care stau la sat si mai descopar din cand in cand un forum.Urat!Urat din partea voastra
Serios.
Dar cum se face ca n-ai descoperit pana acum nici un articol despre crestinism, n-ai descoperit nimic despre Liturghie care vrei tu sa ne zici ca ai buna intentie sa o urmaresti dar nu intelegi nimic, cum se face ca tot ce "studiezi" sunt aparente contradictii din VT dar nici o explicatie sau nimic meritoriu de remarcat, nici macar in Noul Testament?

Cum se face ca nu esti pe un forum penticostal sa ceri lamuriri daca te atrag asa de mult?

Si chiar nu inteleg de ce te atrag asa mult ca religie din moment ce au aceeasi atitudine fata de Vechiul Testament care contravine cu parerile tale subiective?

Cum se face ca tot ce descoperi pe Internet..sunt forumuri?

Ca sa nu mai vorbesc ca modul in care este pusa problema "oscilez intre ortodocsi si penticostali" nu arata o problematica interioara reala ci mai degraba dorinta de a introduce o opozitie si a urmari consecintele ei printre forumisti.

Si mai sunt si alte aspecte care ma face sa cred ca e aceeasi persoana care a mai bantuit forumul sub forma a catorva nick -uri, cu un blog de doi bani si care se pricepe teribil de putin sa minta si sa se prefaca.

Si stii de ce?
Pentru ca e teribil de goala prin interior, atat de goala incat nici macar sa se prefaca cum trebuie nu reuseste suficient de bine.

Last edited by AlinB; 29.07.2011 at 16:32:35.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Ce este Adevarul? florin.oltean75 Generalitati 11 08.05.2011 19:03:10
Adevarul georgeval Generalitati 7 07.09.2009 22:17:16
vreau sa infintez manastire - vreau informatii co rusu Stiri, actualitati, anunturi 0 26.06.2008 13:04:07
Frica de adevarul din noi! iosif Pocainta 35 04.10.2007 16:57:07