![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu am sustinut ca modul de viata al oamenilor din ziua de astazi care se suie in autobuz si apoi stau pe scaun 8 ore la birou trebuie sa fie acelasi si sa-si inceapa ziua cu omleta si slanina. eu am argumentat doar ca aceia mancau carne prajita in untura, e adevarat ce ati spus despre mamaliga, prajiturile strabunica le indulcea cu miere sau umplutura de gem de casa, fructe, f putin zahar caci nu aveau. nu am spus sa le urmam exemplul, am intrebat doar de ce ei puteau. oare daca am face si noi mai multa miscare (cine spune ca viata in oras si munca la birou e sanatoasa? de ce nu ne mai ducem la tara la munca de camp?) nu am putea manca si carne, oua, lapte, branza? caci am muri plini de toxine? dar de ceaiurile de sunatoare cu care se dregeau bunicii de ce nu zice nimeni nimic? fierturile lor? spanacul si ciorbele de stevie, urzici, salata, etc? cred ca masura in toate, multa miscare si mai ales smerenie si rugaciune muuulta, poate asigura si in ziua de astazi un trai sanatos. P.s. Nu mai mult de 90-100 de ani :) hahaha vorba lui The Listener :) Doamne ajuta!
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Cum trebuie sa mancam pentru a fi sanatosi | absolutep0wer | Generalitati | 27 | 03.04.2015 14:03:44 |
Otrava pe care o mancam | anna21 | Generalitati | 108 | 14.02.2012 05:20:29 |
Mai mancam porc ...sau.. | sunsray | Spiritualitatea ortodoxa | 22 | 13.12.2011 08:55:36 |
Cum sa ai un ficat sanatos dupa o vara de excese | absolutep0wer | Generalitati | 1 | 31.08.2010 08:09:11 |
Un copilas are nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a fi sanatos! | cosminelu2006 | Umanitare | 2 | 11.06.2009 13:37:54 |
|