Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Sfanta Scriptura > Despre Sfanta Scriptura

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 04.08.2011, 18:50:48
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de osutafaraunu Vezi mesajul
Încă o dată: aceasta era probabil practica pe la nunți, nu scrie că și de data aceasta s-a procedat în aceeași manieră "jidovească". Și chiar dacă ar fi fost așa, nu trebuia necesarmente ca "vinul bun" al lui Iisus să-i ducă la beție, crimă, viol, scandaluri, etc. Nici nu-mi pot imagina un astfel de Hristos jucând rolul diavolului!
Buna remarca, eu cel putin am fost luminat, am inteles pana la urma ce va scapa voua, dar nu e deloc de mirare, avand in vedere atitudinea in chestiunea bauturilor alcoolice si pozitia fata de Dumnezeu.

Vezi tu, dragul meu, ceea ce i-a impiedicat pe participantii la acea nunta sa ajunga la betie, crima, viol, scandaluri de la vinul care le-a fost servit de Hristos, n-a fost lipsa alcoolului din vin, ci prezenta lui Hristos.

Ca acolo unde nu este Hristos, cu vin sau fara tot la alea se ajunge.

Asadar acolo unde nu este Hristos, trebuie abstinenta strasnica, macar pana ajunge si El la inima omului.

Dar avand in vedere ca la voi abstinenta asta alcoolic e life time, constat cu tristete ca si Hristos lifetime este departe de inima voastra.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce Adriana Cluj Rugaciuni 7 13.04.2012 17:02:34
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos alexandra28again Intamplari adevarate 30 19.04.2010 22:39:35
Cand nu avem voie sa coasem marinmagda18 Generalitati 13 03.03.2010 15:15:58
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus Ioan_Ciobota Generalitati 0 17.02.2008 08:36:51