![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Deci Iisus a facut vin bun care se servea primul la masa apoi se dadea vinul mai putin bun cand comesenii isi dadeau mai putin seama de calitatea lui fiind usor obositi sau hai sa o zicem ametiti. Si lui Timotei i se recomanda putin vin nu mult! Daca era must de ce aceasta restrictie?
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Faci ce faci și tot în jurul cozii [lui Sarsailă- patronul bețivilor] te învârți! Sper că nu ești din acea categorie... de te agăți cu atâta disperare de vin. Domnule poți s-o faci și pe asta... la urma urmelor Scriptura e ca ființa umană: dacă o schingiuiești suficient îți va zice ceea ce-ți place.
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu e semn bun pentru unul ce se crede stapan pe sine. apararea nu vine doar cand esti acuzat. |
|
|||
|
|||
![]()
Nu pot sa fac ce vreau eu asa cum vrei sa arati , dimpotriva protestantii au modificat textul. Cand protestantii au vazut ca au decazut in ultimul hal au luat masuri extremiste devenind neoprotestanti ! Si au interzis alcoolul chiar daca acesta nu a fost niciodata interzis! Nici la evrei nici la neamuri.Asa si adventii ca sa se arate mai viteji!
Daca se observa, recunosti cu jumate de gura(scris)ca ai fost invins... Last edited by Neaguu; 04.08.2011 at 19:06:44. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
cand l-am intrebat pe carciumar ce e cu ele, mi-a zis ca le picteaza fica lui si le tine acolo pentru afumare, ca sa capete aspect invechit. asadar atentie de unde va cumparati icoanele. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
E suficient să privești la câte pagini patimașe s-a ajuns pe acest topic ca să-ți dai seama că această țară (83% ortodoxă) are o problemă serioasă cu alcoolul... |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Da are probleme cu alcoolul. Dar nu numai ea. Apoi din 85 la suta ortodocsi cati sunt cu adevarat ortodocsi? Dar au si alte probleme:sectele! si nu numai noi. Si atunci ne gandim la vorbele cuiva :voi mai gasi credinta? Da pe cei sectanti!
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sa nu uitam ca Domnul Iisus Hristos este acum pe Cruce | Adriana Cluj | Rugaciuni | 7 | 13.04.2012 17:02:34 |
L-am visat pe Domnul Iisus Hristos | alexandra28again | Intamplari adevarate | 30 | 19.04.2010 22:39:35 |
Cand nu avem voie sa coasem | marinmagda18 | Generalitati | 13 | 03.03.2010 15:15:58 |
Lasati lumea sa vada ca avem nevoie de Iisus | Ioan_Ciobota | Generalitati | 0 | 17.02.2008 08:36:51 |
|