![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]()
Astept parerea sustinatorilor catedralei
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Nu vei primi unul, cel putin, nu serios pentru ca trebuie sa fii ipocrit sa acepti o varianta si sa o respingi pe cealalta (in cazul acesta desigur).
Last edited by GLAdoS; 10.08.2011 at 16:41:02. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
"Greu iti este sa lovesti cu piciorul in tepusa" |
|
|||
|
|||
![]()
Eu nu sint nici pentru nici impotriva. Sa asteptam. Daca se va realiza -sa o vedem adica terminata- atunci asta a fost bine. daca nu atunci nu-i bai.
Macar neamu sa fie mintuit fara o catedrala decit o catedrala fara mintuire. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
nu sunt impotriva catedralei. nu imi place actualul proiect, dar asta e doar parerea mea. orice cult recunoscut are dreptul sa-si construiasca oricate catedrale vrea. dar nu cu bani de la buget. pana acum s-au dat cateva milioane de euro. nu e un capat de tara. problema este ca urmeaza un an electoral atat pentru Oprescu cat si pentru Boc. |
|
||||
|
||||
![]()
am incetat sa mai particip la acest site.am intrat doar sa vad ce se mai intampla....din pacate,aceiasi situatie!o cearta continua,fiecare cu dreptatea lui,unul mai intelept decat altul iar unii sunt aici doar ca sa atace pe altii.acesta este un site ortodox?nu se poate!nu asta inseamna ortodoxia.
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Catedrala Mantuirii Neamului | adrian_ortodox | Intrebari utilizatori | 3 | 22.08.2011 22:35:00 |
Catedrala Mantuirii Neamului | blue_cat | Biserica Ortodoxa Romana | 272 | 22.07.2010 16:46:46 |
Catedrala Mantuirii Neamului | anavictoria | Biserica Ortodoxa Romana | 19 | 25.02.2010 23:42:41 |
|