![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Eu sunt de parere ca postul sa fie tinut dupa putinta fiecaruia. Unii lesina daca nu mananca un sandvis inainte de-a pleca la munca, altii rezista pana la amiaza fara sa manance sau sa bea. Straduinta conteaza si sunt convinsa ca Dumnezeu nu o trece cu vederea.
Conceptul de "post partial" are o semantica intortochiata; in comparatie cu nevointa unui pustnic care mananca o felie de paine la 3 zile, postul unui mirean care nu poate renunta la ulei poate parea unul "partial". In mod similar, la spovedanie duhovnicii nu dau sfaturi identice pentru probleme identice ale diferitor persoane. Nu sunt de acord cu cele afirmate de anna21 cum ca postul celor care traiesc in concubinaj este absurd. Iisus Hristos a venit pentru cei pacatosi, nu pentru cei virtuosi. Doamne ajuta!
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 15:08:55 |
"Acatist pentru adormiti" - se poate? | mirelat | Slujba inmormantarii | 14 | 22.03.2011 18:53:05 |
Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 07:26:42 |
cati dintre voi imi vor tine "companie" in iad?! | clujeanul33 | Generalitati | 21 | 13.02.2010 23:33:22 |
|