![]() |
![]() |
|
|
|
|||||||
| Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
|
Adineauri am sunat un protopop greco-catolic care a infirmat "tipiconul" de mai sus, pe temeiul că persoana are mare nevoie de sprijin "supranatural" până să ajungă la mărturisirea păcatelor. Sunt rare cazurile când convertirea survine brusc, cel mai adesea e luptă dificilă cu tot felul de factori și forțe care se opun mișcării spre "starea de har". Nevoia de a posti, și aici partea alimentară e doar un aspect, este semnul unei crize care poate conduce la metanoia dacă voința Domnului și nevoința omului lucrează împreună.
|
Subiecte asemănătoare
|
||||
| Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
| ma poate ajuta cineva sa cumpar o rasa("vesmant"pt. Protopsalti)? | inclusiveu | Generalitati | 9 | 02.07.2012 16:08:55 |
| "Acatist pentru adormiti" - se poate? | mirelat | Slujba inmormantarii | 14 | 22.03.2011 19:53:05 |
| Am nevoie de "putin" ajutor ! - Va rog nu treceti "peste" - Nu am liniste de o luna! | valentinalogo | Preotul | 28 | 06.06.2010 08:26:42 |
| cati dintre voi imi vor tine "companie" in iad?! | clujeanul33 | Generalitati | 21 | 14.02.2010 00:33:22 |
|
|