Citat:
În prealabil postat de Mihailc
Melissa, astăzi se pare că ești un pic supărată pe genul masculin....
Nu cred că oamenii trebuie să divorțeze la prima criză matrimonială majoră. În cazul ăsta femeia e în situația de a compensa cu multă dragoste ieșirile (posibil nevrotice) ale bărbatului. Desigur, dacă se întâmplă invers, bărbatul va prelua inițiativa rezolvării crizei. Nu e un capăt de țară! Dacă citim din celebrul Corinteni 13, cam un sfert de grilă trebuie să aplice de acolo doamna.
Se spune că prima criză matrimonială e cea mai grea. Dacă o treci cu bine, ești vaccinat pentru următoarele....
|
Deloc nu-s suparata pe genul masculin

..Revolta mea e chiar fata de genul feminin, care accepta compromisuri si nu inteleg de ce..
Adica tu spui ca o sotie BATUTA bine, trebuie sa compenseze cu multa dragoste iesirile nevrotice ale sotului????:-)
Scuza-ma dar avem opinii diferite.:-)
Eu NU tolerez violenta indiferent in ce domeniu se manifesta..Dar dintre toate, violenta domestica imi pare cea mai grava si fara cale de intors sau negociere..Pur si simplu eu nu cred ca Dumnezeu a facut femeia ca sa o bata barbatul! Daca o femeie nu e fericita si implinita in casnicie, inseamna ca nu s-a casatorit cu barbatul EI!:-)Punct.:-)