![]() |
![]() |
|
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Cred ca un om se poate preface doi ani ca sa puna mana pe o un partener pe care sa fie apoi siguri ca il pot manipula dupa bunul plac |
|
|||
|
|||
![]()
Daca mersul la duhovnic e exclus atunci "partea vatamata" sa apeleze la un psiholog.
Doamne ajuta orice ar fi! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dacă sunt creștini practicanți atunci ei se găsesc într-o iscușenie (ispită, pe românește). Fiecare e liber să facă ce dorește, dar viața ne pune față în față cu limitele și neputințele celuilalt. Ce, noi nu avem? Noi nu o să găsim nicio soluție, putem discuta până poimâine, dacă persoana care încasează consecințele crizei matrimoniale nu încercă măcar să pună în practică două, trei din posibilitățile expuse aici.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by caty_deea; 14.08.2011 at 00:27:52. |
|
|||
|
|||
![]()
O regula de baza e ca inainte de casatorie sa cunosti familia sotului/ sotiei. De acolo vin cam toate problemele. Ca daca in familia mea femeia zugraveste si barbatul spala vasele si matura prin casa (e real, nu mint) atunci sotul trebuie sa se astepte sa-l pun la astfel de "munci" caci eu urmaresc tiparul. Dar daca nu mi-a cunoscut familia inainte de casatorie are sa fie socat cand o sa am aceste pretentii de la el.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() ![]() gresit .... 1. nu se casatoreste cu mama , bunica si alti DIN EXTERIOR .... de asta se spune VA LASA MAMA SI TATA si se VA UNI cu ..... ![]() multa iubire |
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
femeia si barbatul - ore munca | romandragut | Generalitati | 91 | 10.06.2016 09:24:57 |
Relatiile sexuale inainte de casatorie | Simona-Marilena | Nunta | 119 | 22.05.2014 14:29:31 |
Cum ramane cu "barbatul sa-si iubeasca femeia ca pe el insusi" | sarra21 | Generalitati | 54 | 21.10.2010 15:24:46 |
Relatiile sexuale inainte de casatorie | PISICUTA35 | Generalitati | 186 | 03.03.2009 11:46:18 |
sex inainte de casatorie | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 87 | 09.05.2007 11:38:59 |
|