![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
ce vorbesc eu si ce spui tu .... doua lucruri DIFERITE ,,,, asadar atentie LA CONTEXT multa iubire Citat:
esti tu sigura ca Dumnezeu A FACUT ASTA ? adica Dumnezeu uneste necredinsiosul cu credinciosul ? MINCIUNA cu ADEVARUL? ![]() am citit citatele lui AZZURRA ... ESTI SIGURA CA LE/AI INTELES ? multa iubire Citat:
conplementaritatea exista DACA SI NUMAI DACA au interese comune SI LA FEL .... asa devin un singur trup ... restul sunt ABURELI si filosofie sterila nu le iau pe rind ca sunt prea multe dar toate intra la categoria '' discutii '' .... daca femeia incearca sa il schimbe pe barbat si invers E CLAR CA NU SE POTRIVESC .... si taina casatoriei NU SE APLICA .... daca dumnezeu este iubire si eu stau in suferinta '' ca asa trebuie '', eu unu sunt primul care il reneg ... numai ca Dumnezeu nu face asta , omul e responsabil de suferintele sale SI MINCIUNILE sale .... apoi are impresia ca se smereste prin suferinta din casatorie , adica in minciuna ..... morrrrr de rasssss uite de ce ateii vin si va dau peste nas si nu cred in el ... pentru timpeniile pe care le spuneti IL JIGNITI pe DUMNEZEU INSUSI ..si voi aveti impresia ca sunteti credinciosi ortodocsi . ![]() multa iubire |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Citat:
Last edited by ioanna; 14.08.2011 at 12:41:17. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
stai linistita ca iti trebuie mult ca sa ajungi sa te certi cu mine ... asadar eu unu nu rezolv problemele FEMEILOR CU PROBLEME .... am incercat si vorba unui prieten '' tu pe cite femei ai incercat sa le aduci pe calea cea buna '' ar trebui sa fi direct in rai .... asadar stop joc .... pot avea orice femeie din lume NUMAI UNA MA IMPLINESTE ... si AIA O VREAU de la Dumnezeu SI AIA va primi de la bine DA in fata lui .... restul de vorbe ale lumii care azi este maine nu mai e , ma lasa rece ....daca asta numesti tu lasitate , ma declar lasi ![]() ![]() multa iubire stai linistita ca ma joc cu ateii ORICIND pe degete .... imi si place.... au fost destui care in '' contact direct '' au dat bir cu fugitii ca erau habarnisti rau .... multa iubire |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
conplementaritatea exista DACA SI NUMAI DACA au interese comune SI LA FEL .... asa devin un singur trup ... restul sunt ABURELI si filosofie sterila [/font]
nu le iau pe rind ca sunt prea multe dar toate intra la categoria '' discutii '' .... daca femeia incearca sa il schimbe pe barbat si invers E CLAR CA NU SE POTRIVESC .... si taina casatoriei NU SE APLICA .... daca dumnezeu este iubire si eu stau in suferinta '' ca asa trebuie '', eu unu sunt primul care il reneg ... numai ca Dumnezeu nu face asta , omul e responsabil de suferintele sale SI MINCIUNILE sale .... apoi are impresia ca se smereste prin suferinta din casatorie , adica in minciuna ..... morrrrr de rasssss uite de ce ateii vin si va dau peste nas si nu cred in el ... pentru timpeniile pe care le spuneti IL JIGNITI pe DUMNEZEU INSUSI ..si voi aveti impresia ca sunteti credinciosi ortodocsi . ![]() multa iubire [/quote] Cam asa este....neputintele noastre ne fac sa suferim, din pacate! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
![]() Citat:
![]() ![]() Depare fiind de parinti ei nu spun nimic si multe lucruri nici nu stiu, ca el nu le zice...cu vorbitul urat i-au spus atunci, dar parca ar fi vorbit in vant.... El lucra de ani de zile aici, eu am venit la el, dintr-o alta tara unde studiam( dar m-am lasat de aceasta facultate pt familie,pentru mine conteaza mai mult familia decat inca o facultate pe lista) Momentan nu lucrez, dar cand as fi avut ocazia nu m-a lasat sa ma duc... Sincer nu stiu ce sa cred, sunt foarte dezorientata ...... Caut o explicatie logica, dar parca degeaba.... el imi zicea intotdeauna ca nu m-ar insela niciodata, dar sincer acum nu mai stiu ce sa cred, mai ales ca nu odata m-a mintit.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Relatie la distanta sau cum? Cat timp ati petrecut efectiv impreuna inainte sa va casatoriti? Din ceea ce spui tu, tot ce face el subscrie unui singur mesaj: "pleaca". Probabil ii e rusine sa ti-o spuna in fata dar incearca sa te determine sa iei tu decizia asta, ca poate pe undeva sa nu para vinovat in ochii celorlalti, a parintilor in special, probabil. Intreaba-l daca vrea sa pleci, sa vezi ce zice, probabil intr-un fel sau altul, mai direct sau mai pe ocolite va zice "da". Oricum, gandeste-te bine, daca nu exista nici macar minimul de comunicare s-ar putea sa trebuiasca sa te gandesti cum ai sa-ti continui viata fara el, nu de alta dar o astfel de relatie nu poate ajunge decat de la rau la si mai rau. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
femeia si barbatul - ore munca | romandragut | Generalitati | 91 | 10.06.2016 09:24:57 |
Relatiile sexuale inainte de casatorie | Simona-Marilena | Nunta | 119 | 22.05.2014 14:29:31 |
Cum ramane cu "barbatul sa-si iubeasca femeia ca pe el insusi" | sarra21 | Generalitati | 54 | 21.10.2010 15:24:46 |
Relatiile sexuale inainte de casatorie | PISICUTA35 | Generalitati | 186 | 03.03.2009 11:46:18 |
sex inainte de casatorie | dumitrucelmare2000 | Generalitati | 87 | 09.05.2007 11:38:59 |
|