Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Postul in Biserica Ortodoxa > Postul
Răspunde

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 17.08.2011, 09:23:05
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=the_Listener;390329]
Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
amice iara te grabesti .... tocmai ca iti spuneam ca omul nu poate binecuvinta nimic daca nu e preot ( chipullui iisus pe pamint) .... el poate sa se roage CA A PRIMIT dar nu poate binecuvinta NIMIC ... poti sa sesizezi NUANTA ? .. adica eu daca tu imi dai o bucata de paine pot sa ma rog sa fi binecuvintat in fata Domnului pentru MILOSTENIA ta si binele pe care mi l/ai facut .... intelegi ?
multa iubire
si unde este legatura intre ceea ce zici tu si faptul ca Isaac si familia lui consumau carne?
Reply With Quote
Vechi 17.08.2011, 09:39:02
the_Listener
Guest

Implicit

[quote=stefan florin;390331]
Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul

si unde este legatura intre ceea ce zici tu si faptul ca Isaac si familia lui consumau carne?
Lui Adam DUPA CADERE i s-a spus sa manince DIN pamint . in rai a fost aceeasi porunca .
evreilor li s-a dat mana cereasca de mincat , dar s-au revoltat ca nu au carne si Dumnezeu le-a dat si i-a pedepsit pentru netrebnicie .
apoi jertfele erau NUMAI pentru Dumnezeu , dar evreii mincau din ele TOT timpul . asadar din nou INGADUINTA lui Dumnezeu
evreii mincau in pustie tot ce gaseau si atunci Dumnezeu DIN INGADUINTA le-a spus ce trebuie si ce nu sa manince din acel TOT .
INGADUINTA lui Dumnezeu a facut posibil mincarea carnii .
dar toate imi sunt ingaduite DAR NU TOATE DE FOLOS
mult iubire
Reply With Quote
Vechi 17.08.2011, 10:07:24
stefan florin's Avatar
stefan florin stefan florin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 09.02.2011
Religia: Ortodox
Implicit

[quote=the_Listener;390342]
Citat:
În prealabil postat de stefan florin Vezi mesajul
Lui Adam DUPA CADERE i s-a spus sa manince DIN pamint . in rai a fost aceeasi porunca .
evreilor li s-a dat mana cereasca de mincat , dar s-au revoltat ca nu au carne si Dumnezeu le-a dat si i-a pedepsit pentru netrebnicie .
apoi jertfele erau NUMAI pentru Dumnezeu , dar evreii mincau din ele TOT timpul . asadar din nou INGADUINTA lui Dumnezeu
evreii mincau in pustie tot ce gaseau si atunci Dumnezeu DIN INGADUINTA le-a spus ce trebuie si ce nu sa manince din acel TOT .
INGADUINTA lui Dumnezeu a facut posibil mincarea carnii .
dar toate imi sunt ingaduite DAR NU TOATE DE FOLOS
mult iubire
si atunci daca bunul Dumnezeu NE INGADUIE sa consumam carne, de ce zici tu ca e pacat? Atat timp cat TOATE IMI SUNT INGADUITE e totul ok.Avem Biblia unde putem afala TOATE cele ce ne sunt de folos.Doamne ajuta!
Reply With Quote
Vechi 17.08.2011, 10:27:30
the_Listener
Guest

Implicit

[quote=stefan florin;390353]
Citat:
În prealabil postat de the_Listener Vezi mesajul

si atunci daca bunul Dumnezeu NE INGADUIE sa consumam carne, de ce zici tu ca e pacat? Atat timp cat TOATE IMI SUNT INGADUITE e totul ok.Avem Biblia unde putem afala TOATE cele ce ne sunt de folos.Doamne ajuta!
DAR NU TOATE DE FOLOS
multa iubire
ps IN CE CONDITII ITI SUNT INGADUITE ? ( ti/am spus si conditiile din versete ).... asadar lasa tentele ca ai voie orice ca asa zice Dumnezeu , ca el nu zice asa
multa iubire

Last edited by the_Listener; 17.08.2011 at 10:29:58.
Reply With Quote
Răspunde

Tags
post, vegan, vegetarian

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dumnezeu a fost creat de Ra. (?) Bilibox Generalitati 118 05.12.2011 08:03:26
OMUL NOU - OMUL VECHI iosif Pocainta 32 12.04.2011 16:29:42
De ce Dumnezeu ne a creat? KittyNou Generalitati 186 13.09.2010 21:47:09
Cine a fost creat primul oul sau gaina?! T-Bone Generalitati 13 25.08.2007 19:36:20