Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Generalitati > Generalitati

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 18.08.2011, 08:44:39
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de misteria Vezi mesajul
Nu era vorba daca cei care cred ori nu in reincarnare au sau nu Dumnezeu, ci pur ipotetic, sau fantezist, voiam un adevar...Daca este reala teoria, ce ne facem, cum am reactiona/gandi?
PUR TEORETIC: Daca nu exista totusi REINCARNARE?....si ai o singuara viata?....ce te faci daca teoria unei singure vieti este valabila iar la sfarsitul vietii ai sa rapsunzi de cele facute?...unde iti va fi sufletul care ar fi trebuit sa se CALEASCA (curete) in celelalte vieti?...oare nu DIAVOLUL va sopteste miseleste ca mai ai timp pana la batranete sau in alte vieti sa te mantuiesti?...aici e marea DIFERENTA ...ortodoxia ne spune ca trebuie sa fim pregatiti in orice moment (sa fim curati cu sufletul si trupul) de a doua venire a lui Iisus ...acum astazi ....si nu in alte vieti ... trebuie sa fim prezenti si sa traim prezentul si nu minunatele MEDITATII, CALATORII SPATIALE, HIPNOZE, CALATORII IN VIS si altele (de ex alegerea PLACERII refuzand rostul - in YOGA si GNOZA sunt evidente)

SI acum sa o luam putin invers TOT PUR TEORETIC...sa presupunem ca TEORIA REINCARNARII este adevarul...pai noi cei care credem intr-o singura viata ne straduim fiecare dupa puterile noastre sa traim cat mai curat deci ne straduim in aceasta viata sa ne mantuim (fara a mai apela la o alta viata)...deci SIRUL de nu stiu cate vieti necesare (cica mii de vieti) la atingerea nivelului de ILUMINARE noi il reducem la 1 SINGURA VIATA...daca nu e CORECTA TEORIA UNEI SINGURE VIETI - o sa vad eu cel care cred intr-o singura viata ce o sa fac in urmatoarea viata pe cand voi daca TERORIA UNEI SINGURE VIETI E CORECTA nu mai aveti ce face...astfel va propun sa incepeti sa numarati de la 1 la 1000 DE VIETI si nu invers...GRIJA MARE CU SOAPTELE DIAVOLULUI! ...

Last edited by ovidiu b.; 18.08.2011 at 10:31:34.
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Credeti in reincarnare? Panthera Generalitati 265 11.01.2021 16:54:30
De ce se scrie iisus cu 2 i si nu cu un i annajanette Generalitati 234 12.08.2017 16:49:47
Reincarnare FlorinS Generalitati 48 04.01.2014 16:51:07
Autopsier -unde scrie in Biblie despre el ? elenavioletacocos Slujba inmormantarii 8 05.11.2012 01:48:09
Reîncarnare! AdeLlA Stiri, actualitati, anunturi 11 09.11.2008 12:55:05