![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]()
Discuti contradictorii cu privere la religii au existat si vor exista pentru todeauna, adevarul este, si aici cred ca suntem cu totii de acord, ca nu o sa se ajunga niciodata la un compromis, o cale de mijloc. De partea fiecarei religi se vor gasi argumente covingatoare care sa te determine sa alegi acea religie, iar aceasta "lupta" nu se va termina niciodata.
Personal nu cred ca conteza neaparat ce religie esti, ori modul in care te rogi, daca mergi sau nu la Biserica, ci conteaza sa fi om, sa te comporti in asa fel incat actiunile tale sa nu produca vre-un rau celor din jurul tau, intr-un cuvant sa fi o persoana buna. Si daca se presupune existenta unui RAI sau IAD si a unui Dumnezeu care judeca faptele fiecarui om in functie de binele sau raul produs, atunci cu siguranta nu tine cont de ce religie apartinem, si nicidecum nu fara vreo diferenta intre ele. |
|
|||
|
|||
![]()
Vai de mine. Bineinteles ca conteaza religia in care esti si inca cum.
Marcu 16:16. Cel ce va crede și se va boteza se va mântui; iar cel ce nu va crede se va osândi. Ia uite te botezi te poti mantui. Nu te botezi ca religia nu are botezul ce faci? Citeste aici: http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ad.php?t=12927 |
|
|||
|
|||
![]()
Nu imi vine sa cred cate atacuri sectare avem parte pe acest forum cum apar oameni noi cand le spun adevarul in fata! Dar am ascultat de o mie de ori radio advent si biserica adventa are n probleme morale si familale. La fel si penticostalii. Cum e corect sa ascund adevarul? Dar oameni buni cand a postat penticostalul ca numai oamenii pacatosi sa se intoarca la ortodocsi din mediul penticostal ce inseamna asta? Inseamna ca recunoaste ca au probleme apoi ne jigneste pe noi ortodocsii! Asa ca nu sunteti in stare sa va vedeti barna din ochi!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
orice biserica din lumea asta are probleme morale si familiale,neagule,sau vrei sa spui ca in familia ta si biserica unde umbli e perfectiune?ce biserica frecventezi?poti sa-mi rasp daca nu te superi?
|
|
|||
|
|||
![]()
SÉCTĂ, secte, s. f. Comunitate religioasă desprinsă de biserica oficială respectivă; p. ext. grup (închis) alcătuit din adepții unei doctrine (filozofice sau politice). – Din fr. secte, lat. secta.
|
|
|||
|
|||
![]()
ms pt explicatie,dar sa nu uiti ca si BO are doctrina,si in fac.teologica inveti filozofie putina politica si altele,deci in concluzie putem crede ca orice institutie cu anumiti adepti uniti intr-un anumit crez,obiectiv sau tip de conducere ca e o secta
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Stelian ai vazut sper ca nu eu am inceput atacurile ci acel penticostal numit dupa cate stiu penticostalul! Un om banat de n ori revenit sub n nume! Nu am nimic cu adventii si cu penticostalii ei sunt niste oameni in speta sinceri. Dar asta nu ma impiedica sa arat cea ce sunt! Cultele lor sunt niste secte (ai citit nt sa vezi cate povete avem despre invatatorii falsi ca sa ne ferim de ei?) Si cum vin ei? Cu vorbe amagitoare ...Si la sfarsit oamenii se vor da duhurilor dracesti ...etc etc.
Biserica este adevarul este unica nu prezinta mai multe adevaruri care se contrazic ea este de la inceput si tot ea are si pesti buni si pesti rai! Ca sa intelegi mai bine ca nu pe piatra lui White sau Luther este cladita biserica uite aici un verset care arata continuitatea bisericii si nu numai : Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata afara si calcata in picioare de oameni. matei 5: 13 |
|
|||
|
|||
![]()
Dar uiti ca BO nu are cum sa se desptinda de adventisti, de exemplu, pentru simplul fapt ca are o vechime mult mai mare. Observi ca secta este ceva desprins din Biserica. Cel mult catolicii ar putea sa spuna asta, dar ar fi nedevarat.
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 08:40:05 |
Mic predicator penticostal!! | Templier Knight | Secte si culte | 35 | 20.12.2011 20:26:24 |
Sfatui-ti-ma, va rog! | smal27 | Generalitati | 46 | 24.10.2011 21:33:30 |
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? | elom | Secte si culte | 353 | 26.08.2011 13:18:45 |
|