![]() |
![]() |
|
|
|
|||
|
|||
![]()
ms pt explicatie,dar sa nu uiti ca si BO are doctrina,si in fac.teologica inveti filozofie putina politica si altele,deci in concluzie putem crede ca orice institutie cu anumiti adepti uniti intr-un anumit crez,obiectiv sau tip de conducere ca e o secta
|
|
|||
|
|||
![]()
Domnule Stelian ai vazut sper ca nu eu am inceput atacurile ci acel penticostal numit dupa cate stiu penticostalul! Un om banat de n ori revenit sub n nume! Nu am nimic cu adventii si cu penticostalii ei sunt niste oameni in speta sinceri. Dar asta nu ma impiedica sa arat cea ce sunt! Cultele lor sunt niste secte (ai citit nt sa vezi cate povete avem despre invatatorii falsi ca sa ne ferim de ei?) Si cum vin ei? Cu vorbe amagitoare ...Si la sfarsit oamenii se vor da duhurilor dracesti ...etc etc.
Biserica este adevarul este unica nu prezinta mai multe adevaruri care se contrazic ea este de la inceput si tot ea are si pesti buni si pesti rai! Ca sa intelegi mai bine ca nu pe piatra lui White sau Luther este cladita biserica uite aici un verset care arata continuitatea bisericii si nu numai : Voi sunteti sarea pamantului. Dar daca sarea isi pierde gustul, prin ce isi va capata iarasi puterea de a sara? Atunci nu mai este buna la nimic decat sa fie lepadata afara si calcata in picioare de oameni. matei 5: 13 |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Last edited by ioanna; 21.08.2011 at 17:33:45. |
|
|||
|
|||
![]()
Ai dreptate, se spune totusi ca e bine sa te feresti de ei dar uneori raul care o fi el sub ce forma ar fi te intareste pe tine care esti drept-credincios!Ca sa mai pun putin paie pe foc (uneori trebuie sa fi mai dur ca sa-i faci sa se trezeasca) pot sa le spun ca nu am auzit cazuri de adulter la iehovisti! Sau ca ar vinde tigari si alte lucruri interzise de cultul lor! Ca sunt ei mai scandalagii asta e partea a doua si nici nu prea te lasa sa vorbesti! Dar nici puturosi nu sunt! Deci vedeti ca daca membrii unui cult sunt mai nu stiu cum nu asta inseamna neaparat ca la ei este adevarul? Cazuri de desfrau sunt descrise si in Nt si era vorba despre cazuri gasite in biserica primara!
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
Biserica sau grupul de oameni care cred in Iisus nu se afla in orice cult domnule!Biserica nu poate fi biruita de diavol ea este indrumata de Dumnezeu. Nt spune ca de omul eretic sa ne ferim! Nt ne invata ca biserica este condusa de episcopi si prezbiteri hirotoniti! Nt ne invata ca daca ei (ereticii) ar fi fost din noi ar fi ramas in noi! Daca noi ortodocsii am sarat cu o sare proasta inseamna ca crestinismul e o religie eretica! Dar adventii au sarat dupa anul 1800 cu o sare conform acelui verset care nu exista (sau o sare proasta) sau si-a pierdut gustul! Biserica este adevarul si ea a luminat omenirea a distrus toate celelalte imparatii pagane etc etc
Pe de alta parte dupa ce m-ati aratat cu degetul pentru niste adevaruri spuse (crestinul deci trebuie sa ascunda adevarul dupa parerea voastra?!?)incepeti chiar voi (adica tu) sa le recunoasteti! Last edited by Neaguu; 21.08.2011 at 17:59:29. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Calatoria spre Ortodoxie si dinspre Ortodoxie | ioanna | Morala Crestina | 76 | 14.06.2015 08:40:05 |
Mic predicator penticostal!! | Templier Knight | Secte si culte | 35 | 20.12.2011 20:26:24 |
Sfatui-ti-ma, va rog! | smal27 | Generalitati | 46 | 24.10.2011 21:33:30 |
Ce îi determină pe unii ortodocși să treacă la culte neoprotestante? | elom | Secte si culte | 353 | 26.08.2011 13:18:45 |
|