Citat:
În prealabil postat de IOLANDA
Am citit cu interes tot ce s-a scris despre "nunta crestina" si mi-a placut foarte mult discutiile voastre,tocmai de aceea eu fiind mai "marisoara "decit voi ,indraznesc sa dau un sfat (avind in vedere ca mi-am casatorit ambele fete)......privind ornamentarea lumanarilor de cununie,eu as spune ca ar fi frumos,interesant dar si practic ,ca florile sa imbrace lumanarea ca intr-o spirala de jos ,pina sus.....deci:flori,ceva verde(feriga sau altceva,si tot asa pina sus legate cu funde lucioase,albe sau chiar colorate(dar nu intens).......eu zic ca ar fi ceva destul de dragut.......
|
da Iolanda, arata foarte foarte frumos lumanarile decorate cu flori insa sunt atat de scumpe ca parca nu ma indur sa platesc atatia bani pe niste flori care se vor ofili asa de repede.
De aceea ma si gandeam la lumanarile sculptate ca acelea nu mai au nevoie de atata impodobire cu flori.
Desi, daca ma gandesc la varianta propusa de tine, cu niste floricele legate pe o funda de satin si legate in spirala..... dar nu stiu cum s-ar vedea floricelele legate in funda..