![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Cum pot sa inserez in text o imagine pe care o atasez?
Daca dau pe insert image imi cere URL-ul imaginii. In cazul in care uploadez poza pe un site de hosting image, cum ar fi ImageShack, care url trebuie sa-l trec la insert image, astfel incat pe forum sa-mi apara poza, nu linkul? V-am facut un print screen, ca sa intelegeti exact la ce ma refer. Exista o metoda mai simpla, fara hosting image? v-as fi recunoscatoare daca mi-ati spune-o si mie. Multumesc. |
|
||||
|
||||
![]()
Poti sa inserezi o imagine numai daca este uploadata in spatiul public virtual.
Daca vrei sa o lasi numai in calc. tau, atunci va trebui sa dai "attachment" si va aparea ca thumbnail. M-am uitat la print screen-ul tau.. Ai incercat cu "Direct Link" ? Nu stiu de pe ce Image Shack ai dat print screen-ul ca mie de pe imageshack.us imi apare alt menu. Last edited by mirela.t; 02.02.2012 at 04:45:10. |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc Mirela, mi-a raspuns cineva intre timp si m-a luminat :)
Am folosit ca site de hosting www.imageshack.us insa nu aveam cont creat, poate de aceea diferenta de meniu. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta este primul meu post aici pe forum. Imi pare un forum interesant si cu multe informatii utile. Bine v-am gasit !
|
|
|||
|
|||
![]()
Bine ai venit!
|
|
|||
|
|||
![]()
Sa speram ca vei ramane...cu bine
![]() Dar pana atunci bine ai venit! |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate știe cineva... | laurastifter | Umanitare | 4 | 24.05.2012 15:51:13 |
Ma poate ajuta cineva? | irodion | Generalitati | 5 | 05.05.2010 12:46:46 |
poate cineva sa ma ajute... | Nevrednicul | Generalitati | 10 | 16.11.2009 11:57:03 |
poate cineva sa ma indrume ? | gabriel_wkr | Umanitare | 3 | 18.04.2007 14:26:10 |
Poate stie cineva... | mister_nashoo | Botezul | 0 | 25.10.2006 21:31:53 |
|