![]() |
![]() |
|
|
|||
|
|||
![]()
Stie cineva cum isi poate cineva sterge propria lui postare ?
E important pt mine Multumesc. Doamne ajuta |
|
||||
|
||||
![]()
In dreapta mesajului postat aveti optiunea EDIT.
|
|||
|
|||
![]()
Doar ca postarea mea e mai veche 2007-2008 ... si nu vad nici un edit ///
Multumiri anticipate |
|
|||
|
|||
![]()
1. Trebuie sa fiti logat
2. Dati click pe numarul mesajului (este dreapta sus, de ex. #129) si se va deschide o fereastra noua 3. In dreapta jos, langa butonul quote va fi si butonul edit, dati click pe el si veti putea sterge textul Nu veti putea sterge complet mesajul dar puteti pune un rand de puncte sau sa scrieti ceva (de ex. „mesaj sters”). Well done, un somn linistit... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Acest mesaj a fost sters.
Last edited by Carmen FUNIERU; 26.08.2011 at 22:12:32. |
|
||||
|
||||
![]()
Deshide postatea ta Clik in nr asta mic din dreapta Edit sterge tot si Save.(Salvare schimbari)
|
||||
|
||||
![]()
Cum pot sa inserez in text o imagine pe care o atasez?
Daca dau pe insert image imi cere URL-ul imaginii. In cazul in care uploadez poza pe un site de hosting image, cum ar fi ImageShack, care url trebuie sa-l trec la insert image, astfel incat pe forum sa-mi apara poza, nu linkul? V-am facut un print screen, ca sa intelegeti exact la ce ma refer. Exista o metoda mai simpla, fara hosting image? v-as fi recunoscatoare daca mi-ati spune-o si mie. Multumesc. |
|
||||
|
||||
![]()
Poti sa inserezi o imagine numai daca este uploadata in spatiul public virtual.
Daca vrei sa o lasi numai in calc. tau, atunci va trebui sa dai "attachment" si va aparea ca thumbnail. M-am uitat la print screen-ul tau.. Ai incercat cu "Direct Link" ? Nu stiu de pe ce Image Shack ai dat print screen-ul ca mie de pe imageshack.us imi apare alt menu. Last edited by mirela.t; 02.02.2012 at 04:45:10. |
|
||||
|
||||
![]()
Multumesc Mirela, mi-a raspuns cineva intre timp si m-a luminat :)
Am folosit ca site de hosting www.imageshack.us insa nu aveam cont creat, poate de aceea diferenta de meniu. |
|
|||
|
|||
![]()
Asta este primul meu post aici pe forum. Imi pare un forum interesant si cu multe informatii utile. Bine v-am gasit !
|
![]() |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Poate știe cineva... | laurastifter | Umanitare | 4 | 24.05.2012 15:51:13 |
Ma poate ajuta cineva? | irodion | Generalitati | 5 | 05.05.2010 12:46:46 |
poate cineva sa ma ajute... | Nevrednicul | Generalitati | 10 | 16.11.2009 11:57:03 |
poate cineva sa ma indrume ? | gabriel_wkr | Umanitare | 3 | 18.04.2007 14:26:10 |
Poate stie cineva... | mister_nashoo | Botezul | 0 | 25.10.2006 21:31:53 |
|