![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]()
Eu cred ca toate sa le facem cu masura, a mai zis cineva mai sus nu putem trai in lume singuratici mai intram si in depresie. La lucru mai toata lumea lucreaza la computer,de stiri de la tv avem nevoie, poi ce ma faceam eu cu uraganull asta care a fost ultima data si inca mai vin daca nu ma uitam la tv sa urmez exact instructiunile cum sa te salvezi. Daniel tu daca nu ai familie si vrei sa te insingurezi e bine daca ai familie sa nu o faci stai si rezista greutatilor si ispitelor si asa te vei mantui.
Numai bine-Vassy de peste ocean.
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Crestinul ortodox si cardurile de sanatate | dorinastoica14 | Despre Biserica Ortodoxa in general | 134 | 26.11.2012 01:34:06 |
Crestinul Ortodox si sfarsitul lumii | dgs010243 | Generalitati | 4 | 21.11.2012 19:35:00 |
Cum trebuie sa fie crestinul din ziua de astazi? | iRoDiOn | Spiritualitatea ortodoxa | 25 | 10.08.2012 17:35:13 |
Crestinul si ziua onomastica | stela lie | Intrebari utilizatori | 3 | 10.01.2011 20:48:11 |
|