![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu adanca stima. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
"Amice", totusi, nu ti-era adresat mesajul. Cara-ti fanatismul deplasat din acest thread, ok? Aici e vorba de un copil exceptional, care ne este frate in Hristos, si de alte persoane ca el, mladite tinere si totusi coapte in caldura credintei. Eu nu am nimic de impartit cu tine, nici daca te-as cunoaste personal. tot ce ma deranjeaza este acreala cu care iti aureolezi atitudinea anticatolica. Sunt anticatolici, tot ortodocsi, pe forum cu care am "meciuri" amicale, dar tu nu faci parte din ei. Asa ca fii ontopic, sau dispari de aici. Clar?
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cine ți-a spus ție că sunt anti-catolic, schismaticule? Nu doar că nu sunt anti-catolic, ba dimpotrivă sunt catolic, din una sfântă catolică și apostolică Biserică. Cea ortodoxă. |
|
|||
|
|||
![]()
Cine/ce este autocefal, poate sa aiba (auto)cefalee...asa ca ia un antinevralgic, ca poate iti trece...cate capete, atatea schisme, pardon, obiceie/pareri....ce "biserica" ziceai ca are ciudata onoare sa te numere printre membrii ei?!? =))
|
|
|||
|
|||
![]()
Una, Sfântă, Catolică și Apostolică Biserică. Biserica lui Hristos Ortodoxă.
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Doamne ajută! Stimate domn, vă mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ați adresat! Și eu vă apreciez în mod deosebit pentru postările dumneavoastră duhovnicești, concise, formulate într-un stil plăcut și bine argumentate. M-a bucurat și m-a încurajat foarte mult ceea ce mi-ați scris. Dumnezeu să fie întotdeauna cu dumneavoastră și să vă umple sufletul de lumina harului Său! Hristos în mijlocul nostru! Cu deosebit respect, Laura Stifter
"Duh este Dumnezeu și unde este Duhul Domnului, acolo este libertate." (II Cor3, 17) "Pentru Tine trăiesc, vorbesc și cânt!" (Sf. Grigorie Teologul) "Dați-mi-L pe Hristos și aruncați-mă în iad!" "Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis) Câteva gânduri scrise de mine: http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
"Acesta este canonul pentru voi, cei ce va aflati in lume" | Ekaterina | Spiritualitatea ortodoxa | 1 | 10.10.2012 12:15:13 |
Acest mesaj reprezinta un important subiect de meditatie ! | sunsray | Stiri, actualitati, anunturi | 0 | 30.01.2012 17:20:04 |
Iertati-ma !! | umilul | Rugaciuni | 10 | 15.01.2010 15:10:05 |
Pentru romanii aflati in strainatate- pensii | patinina34 | Stiri, actualitati, anunturi | 7 | 19.02.2009 06:31:42 |
|