![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Daca acea ravna presupune exagerari si habotnicie, atunci partenerul se va sminti si nu-si va dori asa o existenta. Este de inteles. Cum scrie la Timiseni la manastire, dreapta socoteala este cununa faptelor bune. Ar trebui sa ne-o dorim cu totii.
|
|||
|
|||
![]()
Florin-Ionut, mare bucurie, mare dar, mare dragoste, Domnul sa va binecuvinteze pe amandoi. Iti multumesc pentru postarea ta.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ieri s-a făcut și mai multă mîntuire casei mele. S-a născut Teodora.
|
||||
|
||||
![]()
Să vă trăiască, să vă fericească și s-o creșteți cum se cuvine!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Nu tu erai, odata, cel de aici ? :) http://www.crestinortodox.ro/forum/s...ead.php?t=4359
Domnul si Maicuta Sa sa va oroteasca, cea mica sa va aduca bucurii pentru ca-i un dar minunat...cel mai minunat :) Laudat fie Domnul intr-u puterea Lui! Laudat fie Domnul intr-u mila si iubirea Lui nemarginita! Doamne ajuta! P.S: Ma bucur mult pentru voi!
'Fara Duhul Sfant, omul nu e decat lut si pacat.'(Sf Siluan Athonitul) 'Domnul stie ca suferi, dar iubirea Lui straluceste peste tine asa cum soarele straluceste peste lume. Nu te teme! E spre binele tau.'(Sf Siluan Athonitul) |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Tocmai în asta constă ideea de mîntuire. Acesta este sensul corect al cuvîntului, anume cînd scapi de cîte un drac care s-a instalat în creierul tău. Mîntuire = scăpare = salvare = izbăvire de cel rău. Toate cu ajutorul Lui Hristos, Rațiunea tuturor lucrurilor bune și Creatorul a toată făptura.
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Har, smerenie si jertfa de sine.
Făcutu-ți-s-a ocara ca și lauda, paguba precum câștigul și străinul ca fratele? Cum nu înțelegeți că nu despre pâini v-am zis? Ci feriți-vă de aluatul fariseilor și al saducheilor! (Matei 16:11) Omul deține atâta Adevăr câtă Iubire dăruie. |
|
|||
|
|||
![]()
de aici
Citat:
Citat:
FELICITARI !!!!! Slava lui Dumnezeu pentru toate !!! Doamne, ajuta! |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Ce sa zic, am ramas mut de ,,admiratie" , nici nu speram sa aud o nebunie mai ,,serioasa" din gura unui duhovnic batrin, casatorit si mai ales de la catedrala...din oras. Cu asemenea duhovnici da, putem spune ca a cam fost greu drumul de ,,aici' si pina ,,tot aici". Chiar daca sora are o admiratie sincera pt. evolutia spectaculoasa si eu spun ca tot o admiratie sincera am , dar cu totul si cu totul din alt temei . Surprinderea mea este peste masura . Dar de, ce sa facem , nu ne asemanam unii cu altii chiar daca ne-am dori-o !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Dumnezeu sa va ocroteasca si sa va dea iubire si intelegere in familie. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Sfintirea apei si a casei de Boboteaza | sophia | Biserica Ortodoxa Romana | 18 | 06.01.2010 15:21:35 |
Despre multul rau pe care l-am facut cu unele postari ale mele aci | mihailt | Generalitati | 2 | 05.01.2010 18:17:06 |
Rugaciune pentru cumpararea casei | anelice | Generalitati | 1 | 06.08.2009 12:49:28 |
SFANTUL IOAN BOTEZATORUL, ocrotitorul casei noastre | icamilin | Diverse Sarbatori | 10 | 07.01.2009 22:37:54 |
Floarea de la coltul casei | Ioan_Ciobota | Generalitati | 4 | 06.12.2007 13:00:29 |
|