Forum Crestin Ortodox Crestin Ortodox

Du-te înapoi   Forum Crestin Ortodox > Dogmatica

Thread Tools Moduri de afișare
Vechi 24.09.2011, 03:03:40
anna21 anna21 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cz4000 Vezi mesajul
Ma rog, daca nici tu nu vezi, atunci ce pretentie sa mai ai de la altii...

Si ce vrei sa spui legat de Har, ca daca-l ai atunci poti sa zici toate prostiile care-ti trec prin minte? sa vorbesti si impotriva Evangheliei?
Legat de har spun ca atata timp cat preotul are har sa slujeasca Sf. Liturghie si cat timp nu se amesteca cu alte culte... Multumesti lui Dumnezeu pt asta.
Cred ca va veni un timp cand abia vom gasi biserici ortodoxe.

Eu nu traiesc in Rom si am un pic alta perspectiva. De ex., tot cautam biserica romaneasca si refuzam sa merg acolo unde erau preotii rasi.
Ba am gasit si biserica unde preotul avea haine in stil catolic (cu bucatica aceea de guleras alb, nu stiu cum se numeste) si nu purta cruce pe piept (sau nu o purta la vedere).
Am gasit variate obiceiuri (cum ar fi sa iasa preotul cu Sf. Daruri si sa atinga fruntea fiecarui credincios.. Ce este asta? Si altele). Pana cand prietenii din Romania au inceput sa strige "du-te fata la biserica si nu te mai uita dupa barbi si obiceiuri".
In fine, pana la urma am gasit o biserica unde slujea un calugar si era totul ca la carte... Dar ce vreau sa zic este ca avem tendinta sa tot cautam sa indreptam pe altii, uitand de pacatele noastre.
Ca daca am fi hotarati sa traim in pocainta, ne scoate Dumnezeu preot Bunin cale. Sunt foarte convinsa de aceasta.
Cred ca adevarata problema este lipsa noastra de pocainta.
Daca am avea credinta fierbinte, s-ar schimba ierarhii.

(poate gresesc, dar asa cred in acest moment)
Reply With Quote

Thread Tools
Moduri de afișare

Subiecte asemănătoare
Subiect Subiect început de Forum Răspunsuri Ultimele Postari
Dogma Democratiei si Dogma Statului Paternal Mihnea Dragomir Dogmatica 71 17.02.2013 19:45:07
Mai luptam pentru mantuire? cosmin_lovin Stiri, actualitati, anunturi 23 06.10.2010 20:59:23
Grija pentru mantuire nico.dia Intrebari utilizatori 4 23.05.2010 19:26:41
Exista mantuire pentru cei ce mor cu datorii? bodo1222 Generalitati 24 17.02.2010 10:14:11
Cat credeti ca este necesar omului pentru mantuire Andrei_sunt Stiri, actualitati, anunturi 14 18.01.2007 15:34:04