![]() |
![]() |
|
|
Înregistrare | Autentificare | Întrebări frecvente | Mesaje Private | Căutare | Mesajele zilei | Marchează forumurile citite |
![]() |
|
Thread Tools | Moduri de afișare |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pilda vamesului si a fariseului este inca vie si astazi si va fi pina la sfirsitul omenirii. Oamenii , asisderea !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Asta nu inseamna ca trebuie sa fim iresponsabili, ci sa admitem ca Dumnezeu e infinit mai responsabil ca noi. Primim totul in viata aceasta din mana Lui. Iar daca El ne ofera copiii, nu se cuvine sa strambam din nas, sau sa ne gandim la modalitati prin care sa-L impiedicam sa ni-i daruiasca. Parca avem prea mare incredere in noi insine, in puterile noaste, si prea putina in Dumnezeu, uitand, din pacate, ca El ne ofera rezolvarea tuturor problemelor pe care le avem. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Vorbiti precum tiganul, dupa ureche si nu dupa invataturile bisericii ortodoxe !
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Cu atat mai rau daca nu sunteti si jigniti lumea gratuit. Am revenit pe acest site dupa ce am mai iesit o data pentru ca am fost jignita de catre cineva de pe forum. Dupa cum stiti este democratie si avem voie sa ne spunem parerea. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Noi, ce scuza avem ?
" Nu suntem prizonierii propriului destin, suntem prizonierii propriei minti " Last edited by ory; 30.09.2011 at 15:51:57. |
|
||||
|
||||
![]() Citat:
Pai cel care vorbeste in numele bisericii asa procedeaza ? Daca credeti ca acestea sunt criteriile de identificare , care chipurile le-ati sesizat la mine , veti vedea ca mai sunt inca multi care ,,vorbesc in numele bisericii" aici pe forum , lucru care nu este intocmai ! Va propun sa va reveniti si sa renuntati la vanitate , desigur daca si aveti bunavointa !
Credinta dreapta este medicamentul cel mare si cel dintii al mintuirii !- Sf. Maxim Marturisitorul . Last edited by zaharia_2009; 30.09.2011 at 19:23:36. |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
|
|
|||
|
|||
![]()
[quote=zaharia_2009;404118]Spuneti dvs. precis care sunt canoanele care intaresc parerile voastre si eu va voi spune canoanele care pedepsesc impiedicare aparitiei unei noi vieti sau omorirea ei ?
Vorbiti precum tiganul, dupa ureche si nu dupa invataturile bisericii ortodoxe ![/QUOT Nu stiu cati dintre oamenii acestui forum inafara de d-voastra cunosc canoanele si mai ales cati le aplica! Daca preotii ar respecta macar un sfert din ele n-ar mai avea pe cine sa impartaseasca in biserica! |
|
|||
|
|||
![]() Citat:
Nu poti ajunge la scop ocolind mijloacele. |
![]() |
Thread Tools | |
Moduri de afișare | |
|
![]() |
||||
Subiect | Subiect început de | Forum | Răspunsuri | Ultimele Postari |
Care sunt conditiile pt a te calugari? | Ioanna | Generalitati | 135 | 23.10.2017 22:35:07 |
Gratia sfintitoare si gratiile actuale | Mihnea Dragomir | Biserica Romano-Catolica | 50 | 21.07.2013 20:41:59 |
Buletinele actuale au cip? | Marcel_Ionut | Generalitati | 215 | 07.11.2012 21:23:02 |
|